Ronda Rousey är gravid, väntar sitt första barn med Travis Browne, Revealed all the Things

Den tidigare UFC-stjärnan och WWE-brottaren Ronda Rousey är gravid med sitt första barn. Hennes man, Travis Browne, en 38-årig med MMA-fighter har två barn Kaleo och Keawe från sin tidigare fru, men de avslöjade denna glada nyhet i Youtube-videon som deras eget pars första barn onsdagen den 21 april. Som ett resultat meddelade Ronda att hon var gravid i fjärde månaden genom att avslöja att det var sant samtidigt!

Alla detaljer om videon

Frågan om är Ronda Rousey gravid? har äntligen ett svar. En baby föddes precis till Travis Browne och fan-favoritkämpen, Ronda Rousey!

Pow, gravid i fjärde månaden! Sa Ronda i klippet och tog bort en kudde från magen och avslöjade babybulan. Jag har varit gravid sedan januari. Alltså fyra månader. Oj, babybulle! Jag kan inte dölja det längre. Så det är dags att visa upp det. Och ville bara dela med er lite av den resa vi har varit på. Och det finns definitivt mycket mer i historien som vi kommer att berätta senare.Vissa bilder från hennes ultraljud visades också i videon. Könet på deras barn har inte avslöjats men det verkar som om de kan avslöja sådan information någon gång om det behövs. Även om hon meddelade sitt förfallodatum, sa hon inte när den lilla kommer och låter fansen gissa hela dagen vad de kan förvänta sig!

Rondas önskan om familjen

Ronda Rousey och Travis Browne gifte sig på Hawaii förra året. Paret hade stått inför rykten om att Ronda var gravid sedan januari 2019, men hon sa till ESPNs Ramona Shelburne i ämnet: Lämna mig och mina reproduktionsorgan ifred.

Ronda Rousey och Travis Browne gifte sig på Hawaii förra året. 2019 avslöjade Ronda sin önskan att bilda familj med sin make som startade ett rykte om att hon var gravid tidigare denna månad. Hon sa till ESPNs Ramona Shelburne: Jag vet ärligt talat inte varför någon känner att de är en auktoritet att tala om planer för min livmoder. förklarade hon då
Det är min vagina, mitt liv; behåll spekulationerna själv! Lämna mig och mina reproduktionsorgan ifred,

Hon sa till E! Nyheter, 'Vi lägger bara ut det i universum och låter naturen ta sin gång. Vi försöker inte skynda på något eller sätta någon press på oss själva.’ Hon tillade till och med att hon njöt av varje dag med sin familj.

Hon sa också, du vet, vi tar inga ägglossningstest eller något liknande. Men jag är inte heller på resande fot 200 dagar om året och tar kraftbomber varje kväll. Så jag är säker på att det hjälper.

  Föregående artikel Jana Kramer skiljer sig från Mike Caussin: Mitt i en affär? All sanning avslöjad Nästa artikel Liza O'Brien: Allt du behöver veta om Conan O'Briens fru. Nya uppdateringar för 2021

  Fler artiklar

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022