Romantiska thrillers som håller dig på kanten av stolen, på Netflix, Amazon Prime Video och Disney+ Hotstar

Dessa sentimentdramatiseringar har den perfekta delen av spänning för att göra dem till en gripande klocka

Samtidigt som vi gillar en bra thriller med sin övertygande historia och spännande kurvor på vägen, släng in en touch av sentiment och filmen får en extra kant. Med den perfekta delen av närhet och spänning kan en sentimental ryggradskylare skicka rysningar längs din ryggrad. Klassen har framkallat några juveler i både Bollywood och Hollywood. Om du letar efter något jämförbart, här är toppklass av ett par av de mest gripande ryggkylarna med sentiment i mitten.

Ek Hasina Thi (2004)

Han gav oss juveler som Badlapur och Andhadhun, Sriram Raghavan regisserade Ek Hasina Thi. En fraktion är exemplarisk i det sentimentala ryggkylarutrymmet. Sarika (Urmila Matondkar) faller pladask i kärlek till Karan (Saif Ali Khan). Mycket till hennes bestörtning att hon skulle hamna i fängelse i ljuset av hans intriga sätt. Man känner ingen vrede som en hatad dam. Sarikas förändring från att vara en oskyldig ung dam till en vriden på vedergällning är ett av filmens drag.Ek Hasina Thi Telugu Full Movie | Saif Ali Khan | Urmila Matondkar | RGV | Indian Video Guru - YouTube

Realtid på Amazon Prime-video

Fatal Attraction (1987)

Uppkallad efter sex Oscarsutmärkelser. Michael Douglas- och Glenn Close-stjärnan är ett tecken på att resultatet av ett utomäktenskapligt åtagande blev dåligt. Daniel (Douglas) har ett olagligt förhållande i slutet av veckan med Alexandra (Close). Bara för att förstå att hon inte är någon som vi borde gå utan problem. Det finns högt ansträngda och spännande utställningar av huvudmännen. Vid sidan av Closes presentation pekar hon ut för hennes fruktansvärda tur som den andra damen. I själva verket avslöjade hon under intervjuer att män ofta kom fram för att avslöja för henne. Hur hon 'skräckte dem' och skonade deras äktenskap. Anledning nog att se filmen?

Fatal Attraction [Blu-ray]: Amazon.co.uk: DVD och Blu-ray

Webbaserad på Amazon Prime-video

Malang (2020)

Advaita (Aditya Roy Kapoor) går ut på ett korrupt mordmord efter hans älskling Sara (Disha Patani) förvandlas till en överlevande av en poliss hänsynslöshet. Kopplingen till kontot håller publiken snärjd till slutet. För en sentimental ryggradskylare som har några helt extraordinära mord, är Mohit Suris chef hög på avledning.

Fattig

Forsar vidare Netflix

Safe Haven (2013)

Katie (Julianne Hough) är på flykt från ett våldsamt äktenskap och slutar med att träffa och uppleva passionerade känslor för singelmannen Alex (Josh Duhamel). Ändå är hennes nyupptäckta glädje flyktig som en fruktansvärd gammal älskling, men en godis orsakar problem på vägen för henne. Ryggkylningskomponenten är en smula försenad för att dyka upp i denna transformation av Nicholas Sparks epos med liknande namn, men de behagliga karaktärerna och de utrustade utställningarna av huvudrollerna gör det till en övertygande klocka.

Titta på Safe Haven | Prime Video

Forsar vidare Netflix

Humraaz (2002)

Det som verkar vara en tillbedjanstriangel mellan Karan (Akshaye Khanna), Priya (Ameesha Patel) och Raj (Bobby Deol), förvandlas i den här filmen till en missvisande berättelse om iver, komplexa kopplingar och strävan. Filmen är bunden av romantik, men de häpnadsväckande svängarna slutar inte komma.

Humraaz (2002) – The Movie Database (TMDb)

Realtid på Amazon Prime-video

The Tourist (2010)

Släng in två av de mest lockande hantverkarna tillsammans på skärmen så blir det utan tvekan några laddningsminuter. Tillkopplad till en man som följs av polisen och folkmassan samma, lockar Elise (Angelina Jolie) en semesterfirare Frank (Johnny Depp) att förlora jakten. Ombyggnaden av den franska filmen Anthony Zimmer från 2005 är försenad med att utarbeta hemligheten men när den gör det håller chockerna kontot vid liv.

Turistaffischen. ID:1525198 | Turistfilmen, Romantik filmaffisch, Johnny depp

Spillar på Netflix

Ek Villain (2014)

Den enkla känslan mellan Guru (Sidharth Malhotra) och Aisha (Shraddha Kapoor) stoppas när den siste dödas. Galen ger sig Guru ut för att hämnas från Rakesh (Riteish Deshmukh), en hönspetad make som mördar andra damer för att ta bort hans missnöje. Den rastlösa ryggradskylaren innehåller också ett resonant soundtrack.

Skurken (2014)

Forsar vidare Disney+ Hotstar

The Thomas Crown Affair (1999)

En förändring av filmen från 1968 med liknande namn, den här John McTiernan-chefen spelar Pierce Brosnan som Thomas Crown, en tycoon som tar en hantverksmålning från en visning. Catherine Banning (Rene Russo) är en skyddsspecialist som måste spika honom för felet, men ändå börjar de två se stjärnögda på.

Se The Thomas Crown Affair (1999) | Prime Video

Tillgänglig att köpa på Amazon Prime-video

The Bodyguard (1992)

The Bodyguard (1992)

Medan förståsigpåerna inte var särskilt snälla när det gick till utställningarna av de främsta underhållarna Kevin Costner och Whitney Houston, fortsatte The Bodyguard att förvandlas till årets näst högst upphöjda nätfilm 1992. Blunt (Costner) är en Secret Services-specialist som vänts -beskyddare för Rachel (Houston), en hotshot med en riskabel stalker i intresse. Det finns fascination och delikatess, men den annalkande dödsfaran och påfrestningen gör detta till något annat än en rörig känsla.

Realtid på Amazon Prime-video