Rocksteady Studios bekräftar att ett Suicide Squad-spel finns kvar i deras checklista för hinkar. Gå hit för att känna igen mycket mer.

Skaparen av Batman COMPUTER Game, Rocksteady Studio bekräftar att jobbet förblir i förbättring för ett Suicide Squad-spel. Uppfinnarna av det hållbara Batman Arkham-setet behövde Twitter för att avslöja en smakbild för sportaktiviteten samt dessutom tiden för huvuduttrycket. Sportaktiviteten förbereder sig för att avslöjas över hela världen den 22 augusti 2020 på DC Fandom, vilket kan vara ett 24-timmars långt digitalt möte som faktiskt kommer att visa upp alla DC Comics liknande, med kommande filmer, videospel, program, samt mycket mer.

Rocksteady Games: The Revealing Tweet

Här är faktiskt spelbolagets tweet, kolla in den.https://twitter.com/RocksteadyGames/status/1291720790447136768? ref_src= twsrc% 5Etfw% 7Ctwcamp% 5Etweetembed% 7Ctwterm% 5E1291720790447136768% 7Ctwgr% 5E&& ref_url= https% 3A% 2F% 2Fwww. digit.in% 2Fnews% 2Fgaming% 2Frocksteady-bekräftar-existensen-av-ett-självmordslag-spel-55789 html.

När Warner Bros. i juni registrerade medborgerliga rättigheter för Suicide Squad, hade de faktiskt anmält sig med hjälp av Mark Monitor-lösningen. Bortsett från dessa, har det faktiskt funnits ett par som lutat i riktning mot ett videospel avslöjat från Suicide Squad – SuicideSquadGame.com såväl som SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com. Med upprätthållande av den andra etiketten och dessutom intrografiken som avslöjades tidigare idag, är det faktiskt riskfritt att anta att videospelets egendom kommer att hitta spelare som bär de inkonsekventa misspassade jobben samt installerar kontra den berömda Justice League. Self-destruction Squad diskuterades faktiskt under ett efterkreditmönster av Batman: Arkham Origins, det tredje föremålet i Batman: Arkham-setet som inte hade skapats genom Rocksteady Studios. Det var faktiskt ganska glasklart det Rocksteady var faktiskt utsedd att göra videospelet Suicide Squad. För närvarande, låt oss vänta på att videospelet får reda på det den 22 augusti

Suicide Squad: WB Connection

Egentligen ökade marginalen för att genomföras genom WB Games Montreal, Suicide Squad-spelet är faktiskt rapporterat att bli ett action-äventyrsspel tillsammans med en co-op-miljö på webben som gör det möjligt för spelare att skapa sin egen personal. Rocksteady Studios har faktiskt dessutom utvecklat en exklusiv Twitter-profil som ägnar sig åt sportverksamheten – självförstörelselag, som vårt företag hela tiden måste se till att korrigera för, bara i händelse av någon form av speciella uppdateringar eller till och med smakprover som leder fram till sitt eget huvudutlåtande på DC Fandom.