Robinhood Status! Smygtitt. Allt du behöver veta! Erbjudanden och rabatter?

Robinhood-status: Vad är Robinhood? Vad hände med appen? Vad berättar användarna? LÄS för att veta mer!

robinhood status

Aktiehandel, aktiemarknad, kryptovalutor, Kryptohandel; Jag tror att alla dessa ord inte är nya för någon av oss efter lockdown. Faktum är att många av oss gick in på att undersöka hur aktiemarknaden fungerar, hur man handlar genom en börsapp. Vi stötte till och med på flera reklamfilmer som insisterar på att ett gratis Demat-konto kan öppnas utan extra kostnad, idag kommer vi att prata om en sådan app som heter Robinhood som är en UK-baserad aktiehandelsapp. Det bör noteras att indiska användare INTE KAN ÅTKOMMA Robinhood-appen.

Robinhood är en amerikansk kommissionsfri aktiehandelsapp som lanserades den 18 april 2013 av Vladimir Tenev och Baiju Bhatt. Denna mobilapp låter användarna utföra provisionsfri handel medan de flesta andra företagsappar tar ut avgifter för att utföra handel genom dem. I Robinhood-appen kan du utföra börshandlade fondköp. Följt av lanseringen av Robinhood-appen fick den så många positiva kommentarer från användarna globalt, även många kritiserade appen.Idag kommer vi att prata om vad är Robin hood-appen, Robinhood-status, varför kritiserades den, vad är hypen bakom appen, och om du är ny på aktiehandel så oroa dig inte eftersom vi också kommer att täcka vad som är aktiehandel. Vi råder dig att vänligen hoppa över aktiehandelsintroduktionen om du redan visste det! Låt oss komma till ämnet! Fortsätt och läs mer för att veta mer!

Robinhood-status: Vad är Robinhood? Förklarat. Läs nedan för att veta mer!

robinhood status

ROBINHOOD MEDGRUNDARE KÄLLA: CNBC

Robin Hood är i grunden en provisionsfri handelsapp som låter användaren köpa och sälja aktier. Namnet Robinhood låter väl bekant? ringer en klocka? Ja, det är en karaktär som ger pengar till de fattiga genom att stjäla från rikedomarna. Precis som namnet låter, är mottot bakom skapandet av denna app att ge universell tillgång till finansmarknaden, det är inte bara för de rika.

Så den här appen kostar ingen extra avgift eller courtage för sina användare och tillåter sina användare att köpa och sälja aktier, dvs handel. Dess målgrupp är tusenåriga handlare. Appen tillåter större avkastning för sina användare och många nybörjare har hoppat in i Robinhood sedan låsningen. Appen växte till att samla ett stort antal investerare som faktiskt är nybörjare som lockades till dess namn och de tjänster den erbjuder. Appen är väldigt van att använda och är mycket förståelig och kommer väl till pass vid handel medan andra appar kan se ganska komplicerade ut för de nya användarna.

En av de stora fördelarna är att det tillåter även de små handlarna att komma in på finansmarknaden, detta leder till störningar på aktiemarknaden.

Även om Robinhood-appen är väldigt bra, saknar appen faktiskt några specifika funktioner och en erfaren handlare kan tycka att appen är otillräcklig för att handla.

Robinhood-webbplatsen tillhandahåller också artiklar relaterade till handel: hur man handlar och alla grunderna för handel som gör det möjligt för millenniehandlare att få en kort förståelse av finansmarknaden och aktiehandel.

Robinhood-status: Tjänster som erbjuds

Från och med nu tillåter Robinhood-plattformen användare att utföra handel med:

  • Aktiehandel
  • Kryptohandel
  • Optionshandel
  • Bråkhandel med aktier

Robinhood betalar även ränta på kontanter till sina kunder. Detta innebär att pengarna som lämnas orörda för investering i användarens Robinhood-plånbok har rätt till ränta. Appen klargör också att ingen dold avgift tas ut för dess kontoinnehavare.

KÄLLA: CNBC/YOUTUBE

Robinhood-status: Avgiftsdebiteringstjänster som erbjuds av Robinhood

Robinhood guld, Robinhood guld låter sina användare få tillgång till forskningsrapporten, marknadsdata, tillgång till marginalinvesteringar och omedelbara insättningar. De tar ut fem dollar i månadsavgift.

Robinhood-status: hackades appen 2021? Läs för att veta mer

I oktober 2020 rapporterade Robinhood att någonstans runt 2000 av dess kontoinnehavares data hackades och stölden var oidentifierad.

Följt av denna incident förlorade många människor intresset för Robinhood, varefter företaget bad sina användare att utföra tvåfaktorsautentisering för att upprätthålla sin integritet i appen. Även efter tvåfaktorsautentisering rapporterade vissa användare att deras konton användes anonymt. Detta gjorde att användarna tappade förtroendet för appen och många började koppla från appen.

Vad är aktiehandel? Läs för att veta mer!

Det är en plattform där aktier köps och säljs av handlare från börsnoterade företag. En ny användare måste ha ett Demat-konto för att kunna handla med aktier.

En användare som är intresserad av att handla kan handla genom professionella statliga godkända plattformar som tillåter direkt köp och försäljning av aktier från börsnoterade företag, det bör också noteras att många professionella handlare föredrar denna metod.

Privata företagsappar tillåter också användarna att utföra aktiehandel och det debiterar dem med courtage och serviceavgifter.

Vanliga frågor Vanliga frågor

Q1. Är Robinhood verkligen gratis?

Ja, Robinhood tar inte ut några extra avgifter för sina användare för att utföra aktiehandel.

Q2. Är Robinhood bra för nybörjare?

Ja, appens gränssnitt är utformat på ett sådant sätt att det ger enkel åtkomst för handel för nykomlingar.

Q3. Vilka är ägarna till Robinhood?

Baiju Bhatt och Vladimir Tenev är medgrundarna av Robinhood.

Det var allt för nu läsare! Håll ögonen öppna för fler uppdateringar.

Har jag missat något i Robinhood-status? Gillade du Robinhood-status? Vet du något om Robinhood-status? Har du någon information om Robinhood-status? Om ja, kommentera nedan! Vad vill du läsa härnäst? Vi vill gärna höra från dig, kommentera gärna dina tankar nedan!

Missa inte heller att kolla in våra andra artiklar!