Robert Trump, yngre bror till president Donald Trump, dör på Newyorks sjukhus! Vad är egentligen anledningen?

Robert Trump, yngre bror till Donald Trump, dör på lördagen vid 71 års ålder. Han är född 1948 och yngre än äldre bror Donald. Han var inlagd på Newyorks sjukhus sedan några veckor tillbaka. Det finns dock inga nyheter om dödsorsaken. Han hade lagts in på intensiven sedan de senaste dagarna. Båda bröderna har olika personligheter från varandra, och de hade delat ett stort band med varandra.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-6-2.mp4

Resa och livsmål!

Han började sin karriär som att arbeta för företagsfinansiering, men efter en tid började han på sitt familjeföretag och på den högsta ledningen i Trump Organization. Han är bäst av deras fem syskon enligt källorna i ansvar och bra pojkebild. Och han är känd som 'snälla trump'-namnet enligt en källa.Han tog examen från Boston University och var en framgångsrik affärsman när han övertalade affärsområdet. Sedan några dagar tillbaka mådde han inte bra och hade hälsoproblem och lades in på Presbyterian sjukhus på Manhattan. På fredagskvällen sa Donald Trump att han snart skulle bli bra. Men på lördagskvällen dog han tyvärr, och Donald uttryckte sin sorg.

Vad säger Donald Trump i sitt uttalande?

Enligt källorna sa han att det är med ett tungt hjärta jag landar som min underbara bror, Robert, lugnt gick bort i kväll. Han kommer att vara mycket saknad, men vi kommer att träffas igen. Hans minnen kommer att leva i mitt hjärta för alltid. Jag älskar dig, Robert, vila i frid.

Han skickade detta meddelande och sin sorg till media. Han förväntas närvara vid begravningen av Robert Trump. Han berättade också om deras minnen tillsammans genom att beskriva några av deras ögonblick. Vi ber också att hans själ må vila i frid. För fler uppdateringar, håll ögonen öppna med oss.