Risk of Rain 2: Mods som kommer att göra din spelupplevelse fantastisk!

Risk of Rain 2, som utvecklats av Hopoo Games, är ett oseriöst tredjepersonsskjutspel som släpptes nyligen den 11 augusti 2020. Det är den andra delen av Risk of Rain-serien.

Risk of Rain 2 (2019) boxomslag - MobyGames

Utgiven av Gearbox Publishing, är videospelet tillgängligt på Microsoft Windows, Nintendo Switch, Xbox One och Playstation 4. Det finns två tillgängliga lägen i Risk of Rain 2; det inkluderar Singleplayer och Multiplayer.

Känner du till spelet som släpptes nyligen, men det finns fortfarande många bra mods tillgängliga? Vi har sammanställt de bästa. Här har du!Risk of Rain 2 mods

Från och med nu har Risk of Rain 2 inte stöd för ångverkstad, men det har mods. Nu har den utmärkta roguelike 1.0-versionen tillgänglig; Modders arbetar hårt och snabbt för att lägga till nya spelbara karaktärer, skal och nya funktioner till detta videospel.

Sajten där det finns många mods är ‘Thunderstore.io.’ Förutom 1.0-släppet lade spelutvecklarna till en enkel bit kod för att leta efter mods och göra det enkelt för spelare att spela tillsammans med samma mods installerade.

Innan du laddar ner några Mods måste du installera API som Mods fungerar med. Några av API:erna inkluderar:

  • R2API
  • BepInExPack
  • RyanSkinAPI

Här är listan över bästa mods:

  • Aatrox: Han är karaktären från League of Legends och är en av de mest populära modsna i Risk of Rains 2. Om du vill engagera dig ytterligare i spelet kan du installera denna Mod för att spela.
  • Lemurian: Denna mod förvandlas till en av fienderna till Risk Of Rain 2. Dessutom, med en fullständig uppsättning förmågor baserad på dess attack. Denna spelbara karaktär involverar att skjuta lågor ur munnen tillsammans med vridningen. Tvisten är att samla upp tillräckligt många eldträffar på fiender och sedan slå upp den äldre Lemurianen i jumbostorlek och kan använda unika färdigheter.
  • Sniper: Sniper är en karaktär som inte är tillgänglig i uppföljaren till Risks of Rain. Moden får det dock att dyka upp i den andra delen av detta spel. Sniper skicklighet är att bygga runt att ta ner fiender på avstånd.
  • Skillsplusplus: En av moddarna som kan förvandla Risk of Rains 2 till ett progressionsfokuserat spel, dock inom en körning. Denna mod kan hjälpa dig att tjäna poäng som du kan använda för att öka dina förmågor individuellt.
  • RonaldHuntress: Om du vill få en spelbar karaktär att se ut som Ronald McDonald, kan du använda denna mod.

Det är avslutningen för idag!

Du kan kolla min andra artikel omRed Dead Redemption 2 Mods.