Risk of Rain 2: En snabbguide för att låsa upp karaktärerna i Risk of Rain 2!!

Hoppo Games looter-shooter Risk of rain 2 var i rampljuset för sin tidiga åtkomst i över ett år. Under denna tid har teamet kontinuerligt lagt till nya karaktärer till spelet. Det här nya rogue-lite-spelet håller nu på att bli ett allround-spel med ett högt reprisvärde som gör det bra med vänner. Varje karaktär gav en annan spelstil. Det involverar en ingenjör som använder ett torn för att hålla onda mot Acrid som spottar giftiga gasmoln. Nu finns det nio spelbara karaktärer, med en tionde karaktär vid horisonten. Så i den här aktuella guiden hjälper jag dig att låsa upp alla Risk of Rain 2-karaktärer.

Guide för att låsa upp karaktärer i Risk of Rain 2

Commando

Detta Commando är startkaraktären. Så för att låsa upp Commando behöver du bara starta ett spel. Du kommer att leka med honom tills du öppnar nästa karaktärer. Men han visar sig vara en allroundare och är av konkret klass. Kommandot har några användbara förmågor för att hjälpa dig i strid. Commando har en grundläggande attack som är extremt snabb och bekväm att använda. Han har också kapacitet att slå flera fiender samtidigt, men bara om du lyckas rada upp dem. Commando har också en undanmanöver som hjälper honom att komma ur fara.



MUL-T

Den här MUL-T-funktionens upplåsningstrick är att slå den första nivån fem gånger. MUL-T kan byta två typer av attacker samtidigt. Den första är en spikpistol med kort räckvidd. Denna funktion är praktisk för publikkontroll där det finns flera fiender i närheten. Hans andra attack är prickskytten med lång räckvidd. Denna prickskytt är avgörande för att plocka upp fiender på avstånd. Denna MUL-T har till och med en speed dash-funktion, så att du snabbt kan gå bort från fienderna. Klustergranatfunktionen är ett annat drag i dess arsenal, som hjälper dig att hantera fiender för att bedöva dem.

Ingenjör

Det enda sättet att låsa upp den här funktionen är genom att slutföra 30 nivåer. Ingenjören är en försvarsinriktad karaktär. Denna karaktär har en stor arsenal av verktygssamling. Du kan placera dubbla torn, minor eller sköldar med denna karaktär för att överleva i denna strid och ta ner fienderna. Du skulle precis behöva skapa en bättre och strategisk spelstil och rätt timing för att frigöra denna karaktärs verkliga potential. Han är en stor nyttokaraktär för ett samspelsalternativ samtidigt som han tillhandahåller flera användbara förmågor som studsgranater, tryckminor, bubbelsköldar och TR12 Auto Turrets.

För fler uppdateringar, håll utkik.