Rick Beato: ÄR DU MUSIKÄLSKAR??? | Wikipedia | Musik | Jazz | Genrer | Senaste uppdateringar 2021 | Personligt liv | Karriär

Allt du behöver veta om denna fantastiska man!

Vet du vem Rick Beato är? Tja, om du är ett stort musikfan borde du veta det. Han är välkänd för countrygenrer och även populärt känd för jazzmusik. Vem älskar väl inte jazz?

Många av er kanske inte är så bekanta med honom och hans verk. Om du vill veta så skulle jag föreslå att du snabbt följer hans konton på sociala medier. Du kommer att känna honom bättre.

Låt mig bara ge dig ett kort om den här mannen.Hans genrer inkluderar bluesrock, blues, progressiv rock och jazz. Han är gitarrist, producent, låtskrivare och mycket mer. Hans kandidatutbildning gjordes också inom musikområdet från Ithaca college New England och äger också en masterexamen i jazz från Conservatory of Music. Han har aktivt bidragit till denna bransch under de senaste 43 åren.

Rick Beato

Hur började det och hur kom han så här långt?!

Vill du veta hur han kunde uppnå så mycket i musikbranschen? Faktum är att, om jag ska vara ärlig, finns musik i hans blod. Hela hans familj kommer från en musikbakgrund. Och det är inte så förvånande att den här mannen är så framgångsrik här med sina musikverk.

Rick Beato var det andra barnet av sju i hans familj. Hans mors sidofamilj var alla musiker. Faktum är att en av hans farbröder var en stor jazzspelare då. Men hans far var ingen musiker och visste ingenting om musikkunskap. Men han hade ett stort sinne för musiksmak och älskade att lyssna på jazz hela dagen. Jazz var en del av hans barndomsdagar för när hans far väl började spela jazzmusik så fortsatte det till natten när alla somnade. Att bara sitta och lyssna på jazzmusik var vad hans pappa alltid gjorde och tyckte mycket om det.

Att växa upp i den här musikmiljön är det inte så förvånande att Rick Beato har valt musik som sin karriär. Han fick mycket stöd från sina föräldrar i sin musikkarriär. Och de har alltid varit väldigt stöttande för honom i allt han experimenterat.

Musik är så ren och så andlig. Alla får inte så mycket musikkunskap. Säg vad som helst, men han är verkligen välsignad.

Rick Beato

Låt oss gräva i hans karriärhistoria

Rick Beato, att börja sin musikkarriär som YouTuber var absolut inte en planerad sak. För till en början hade han börjat sin karriär som sessionsmusiker, mixer och professor, producent. Det var en vacker dag som en av hans vänner ville att han skulle börja med en youtube-kanal genom att ladda upp hans musikvideor. I början trodde han att han inte skulle bli så välkänd som gammal man. Han kände till och med vem som ens skulle titta in i den här gamla och gråhåriga mannen. Men han gav ett försök på vad hans vän hade sagt åt honom att göra. Hans allra första video inkluderade hans son där han identifierar de mest komplexa ackorden när Beato spelar. Videon nådde 3 miljoner likes. Till sin förvåning började han få mycket bra respons från tittarna.

Allt eftersom tiden gick och allt fler videor han började ladda upp, ökade antalet prenumeranter och tittare snabbt inom inte mindre tid. Tittare och fans bad honom också att ladda upp videor på musikinstruktioner. Och gissa vad, på väldigt kort tid börjar han slå antalet följare och prenumeranter till miljoner. Det finns andra sociala medier som Facebook och Instagram där han är aktiv och har en enorm uppsättning fans. Hans fans startade också varubutiker som sålde t-shirts, affischer, musik-cd-skivor och mycket mer. Han har även skrivit och gett ut böcker baserade på musik. Och dessutom ger hans youtube-kanaler mycket information om musik till människor där han förklarar i detalj allt om musik.

Rick Beato har samarbetat med olika andra sångare, musiker och bandmedlemmar. Hans bidrag är enorma i den här branschen. Från att ha varit en stor musiker under så många år bytte han karriärfält till att bli en YouTuber där han laddar upp sina musikvideor och tutorials med mycket knepiga ackord. Han tror att det aldrig är för sent att ändra eller snabba på din karriär. Och genom att bli YouTuber har han fått mycket högre popularitet och kärlek från sina fans. Med sina ansträngningar och hårda arbete har han uppnått så mycket och blivit så framgångsrik.

Rick Beato

Rick Beato

Född

Richard Beato

24 april 1962(59 år)

Utbildning Ithaca College ( B.A. )

New England Conservatory of Music ( M.A. )

Barn3
Musikalisk karriär
Genrer
Yrke(n)
InstrumentGitarr, bas, keyboard, sång (bakgrund) [1]
Antal aktiva år1978 – nutid
Etiketter10 stjärna
Hemsida rickbeato.com

I en intervju,

VAD INSPIRERADE DIG ATT GÅ IN I MUSIK?

Jag lärde mig cello i 3rdbetyg (skrattar)

Min grundexamen är i klassisk bas, och jag har en magisterexamen i jazzgitarr, så jag har studerat musik hela vägen från 3rdbetyg till min Masters, och gjorde sedan Jazz Studies från ’87-92, främst på Ithaca College i New York.

Jag började med musik för att jag verkligen gillade den; ett par av mina mostrar musiklärare. Musik har alltid varit en stor del av vårt hushåll.

VILKA VAR DET BÄSTA RÅDET EN LÄRARE GAV DIG?

Min gamla gitarrlärare, Steve Brown, sa att du kan lära dig mycket genom att umgås (skrattar) Mening-bara lyssna och ta till dig saker.

FAQs

1. Vilket band var Rick Beato med i?

Richard Välsignad (född 24 april 1962) är en amerikansk musiker, låtskrivare, ljudtekniker, skivproducent och YouTube-personlighet som bor i Georgia. Han har skrivit låtar med och producerat musik för en mängd olika musikaliska artister, inklusive Needtobreathe, Parmalee och Shinedown.

2. Hur mycket pengar tjänar Rick Beato på youtube?

cirka 10,6 000 USD per månad Rick Beato gör cirka 10,6 000 USD per månad.

3. Vad är musik med hög information?

Jag skulle definiera musik med hög information som musik med stor melodisk, harmonisk och rytmisk komplexitet, som vanligtvis involverar alla 12 toner av den kromatiska skalan i dess melodiska och harmoniska struktur. Vi började med 45-minuters lyssnande varje kväll och bytte till en ny spellista var 30:e dag.

LÄS MER!!!

Rick Beato – Vad är scoopet på den här snubben??: musikteori https://www.reddit.com/r/musictheory/comments/6ujpol/rick_beato_whats_the_scoop_on_this_dude/

Rick Beato – Youtuber (Musik) – YouTube | LinkedIn https://www.linkedin.com/in/rick-beato-a7129726