Rick and Morty Säsong fem Clip Unearths Rick's True Nemesis is a Lame Aquaman Knockoff!

Rick and Morty Säsong fyra kan helt enkelt ha slutat två eller tre månader igen. Alternativt, nu har vi helt enkelt fått principen om säsong fem och Ricks sårbara Aquaman-utslag för en motståndare! Som en viktig aspekt av Grownup Swims digitala Con de här 12 månaderna, var några av forumen en gång en tävling av Rick och Morty. Den inkorporerade den primära animatiken från den 5:e säsongen. Det här spännet upptäcker höjdpunkterna i en scen på två ögonblick eller så. Det är syltpressat med en enorm mängd skrattgodis och påskägg, allt i sin personliga karaktär. Hur som helst, det riktiga skrattet kommer mot spetsen.

Rick and Morty: Tale So Some distance

Efter en dödlig tillflyktsort från en utveckling av fallande universum kraschar Rick och Morty i havet. Härifrån får vi en bra förklaring till varför det nominella paret inte helt undersöker havets dolda djup. Det är på grund av att Ricks exakta fiende, Mr. Air of secret.

Det är något för Aquaman-tjuven att se till att han är Richards oändliga motståndare, men det är en avsevärt steg-för-steg-konstig omständighet att låta Rick gå med på det.

Roligt nog, Rick blir omedelbart rädd efter att ha sett på att han och Morty har kraschat på sjön och Mr. Air of sekretess kommer hastigt upp till märket för dem. Avledande nog, den här legenden utför i detta genom att fortsätta att skrika ut sin identitet och det visar mycket mer på hur absurd hela denna omständighet är. Tillsammans med sanningen att det är en Aquaman knockoff spoof-persona, men det är en som Rick verkligen har en fortsättning på en hamburgare med.

Vad hände med Rick under den tidigare säsongen?

Rick har länge gått ansikte mot ansikte i opposition till en hel del motståndare hela vägen genom föreningen, men anses vara en av hans viktiga egenheter är hans skillnad från hela partiet. Hela hans bas av satir härstammar från den där separationen och negativiteten, så att titta på den här sortens löjliga persona med, den där djupa personanknytningen slår helt enkelt på en enorm mängd intervall med hänsyn till allt vi tar hänsyn till Rick hittills. Det mest produktiva avsnittet om detta lås? Den öppnar sig för alla njutningar och är redo att vara i fokus för en komplett scen! Var det så, vad antar du?

Vad tycker du om Mr Radiance? Anta att detta bara kan vara en sporre till den omedelbara roliga historien som avfärdas senare i scenen? Desperat att förstå vad Rick och Morty säsong fem kommer att bära?