Rick and Morty Säsong fem Clip Finds Rick's True Nemesis is a Lame Aquaman Knockoff!

Rick and Morty Säsong fyra kunde helt enkelt ha avslutat två eller tre månader igen. Alternativt har vi helt enkelt fått den primära blicken i säsong fem och Ricks mottagliga Aquaman-utslag för en motståndare! Som en stor aspekt av Grownup Swims digitala Con de här 12 månaderna, var ett av de viktiga forumen förr en tävling av Rick och Morty. Den integrerade den primära animatiken från den femte säsongen. Det här spännet upptäcker höjdpunkterna i en scen på två ögonblick eller så. Det är syltpressat med en enorm mängd roliga godsaker och påskägg, allt i sin personliga karaktär. Hur som helst så kommer det riktigt roliga mot spetsen.

Rick and Morty: Tale So A long way

Efter en farlig tillflyktsort från en utveckling av fallande universum kraschar Rick och Morty i havet. Härifrån får vi en bra förklaring till varför det nominella paret inte helt undersöker havets dolda djup. Det är på grund av att Ricks exakta fiende, Mr. Charisma.Det är något för Aquaman-knäpparen att se till att han är Richards oändliga motståndare, men det är en avsevärt steg för steg omständighet att låta Rick gå med på det.

Roligt nog, Rick är omedelbart nervös efter att ha stirrat på att han och Morty har kraschat på sjön och Mr. Charisma kommer impulsivt att ta reda på saker och ting för dem. Avledande nog, den här legenden utför i detta genom att fortsätta att skrika ut sin identitet och det visar mycket mer på hur absurd hela denna omständighet är. Tillsammans med sanningen att det är en Aquaman knockoff spoof-persona, men det är en som Rick i verkligheten har en fortsättning med en hamburgare med.

Vad hände med Rick under den tidigare säsongen?

Rick har länge gått ansikte mot ansikte mot ganska många motståndare rakt igenom föreningen, men anses vara en av hans viktiga egenheter är hans skillnad från helheten. Hela hans bas av satir härstammar från den där separationen och negativiteten, så att stirra på den här sortens löjliga persona med, den där djupa personens slips slår helt enkelt på en enorm mängd intervall med hänsyn till allt som vi tar hänsyn till Rick hittills. Det mest effektiva avsnittet om detta lås? Den öppnar sig för alla njutning utan redo att vara en hel scens intressepunkt! Var det som det kommer att bli, vad antar du?

Vad tycker du om Mr Radiance? Anta att detta bara kan vara en sporre till den omedelbara komiska berättelsen som skjutits åt sidan senare i scenen? Desperat att förstå vad Rick och Morty säsong fem kommer att förmedla?