Rick and Morty Säsong 5: First Glance Publicerad på Digital Grownup Swim Con, Liberate Date och andra

Det var en gång en öppning på bara cirka två år mellan den 3:e och den fjärde säsongen, men det ser verkligen ut som om entusiaster inte behöver stanna upp för extra för den 5:e säsongen som Rick och Morty 's skapare har lanserat den primära blick på Grownup Swim Con . Den ultimata delen av den fjärde säsongen var en gång över i form av den primära delen av 2020 och nu är de alla redo att låsa upp Säsong 5 . Ta en titt på videon nedan.

Rick och Morty: A Brief Abstract

Skärmen kretsar över familjens äventyr Smed Släktkrets. Deras släktkrets omfattar Jerry och Beth , deras ungdomar Morty och Sommartid , och huvudpersonligheten, Beths far, Rick Sanchez . Skapad av statlig tillverkare Dan Hammon och Justin Roiland , som dessutom ger Rick Sanchez röst, sitcom handlar om att Rick tar med sig sitt blyga barnbarn Morty till vanliga äventyr över hela världen. Den primära säsongen sändes den 2 december 2013, och alla avsnitten hade förnyats nästan 70 gånger medan en vanlig Rick and Morty-säsong innehåller 10 avsnitt.Rick and Morty Säsong 4: Snabb sammanfattning

Säsong 4 presentationer Rick Sanchez återstår att bo med Beth, hans dotter. Den här gången orsakar han extra besvär än någonsin. Den här säsongen presenterar Rick som släpar sin svärson Jerry , barnbarn Sommartid , och Beth in i sina ohälsosamma äventyr och han går igenom extra besvär för att avslöja mysterierna från det förra.

Rick och Morty: Voice-over-artister

Justin Roiland ger voice over för Rick Sanchez . Sarah Chalke ger rösten för Beth Smith . Chris Parnell som Jerry och Spencers grammatik som Sommartid .

Rick and Morty Säsong 5: Liberate Date

The Liberate datum för Rick and Morty säsong 5 har nu inte publicerats men enligt skaparna av skärmen kommer den att lanseras mycket snabbt på Grownup Swim Con. och Netflix . Rick and Morty säsong 5 förväntas ha konventionella 10-13 avsnitt som de motsatta säsongerna.