Reynolds och Shawn slår sig ihop igen för deras nästa tidsresorthriller som nu släpps på NETFLIX. Klicka för att veta mer!!

Ett annat mästerverk kommer snart att läggas till Netflixs topprankade program när ytterligare ett stort projekt hamnar i ångbåten.

Filmen baserad på äventyr och thriller för tidsresor som Ryan Reynolds återupptar med regissören Shawn Levy. Enligt rapporterna har filmskaparen Shawn Levys kommande tidsresefilm med Ryan Reynolds köpts av Netflix. Äventyrsprojektet för tidsresor startade ursprungligen på Paramount för åtta år sedan, affären stängdes med Paramount redan 2012, med Tom Cruise kopplad. Berättelsen komponeras av Jonathan Tropper, utan manus av TS Nowlin, Mark Levin och Jennifer Flackett. Den tidigare versionen av manuset koncentrerade sig på en astronaut som reser tillbaka i tiden och arbetar med sitt tonårsjag. De gick tillsammans vidare för att möta sin bortgångne far som nu är i samma ålder som Reynolds karaktär. Filmen kommer också att börja produceras i november i Vancouver.Skydance skapar actionäventyrsfilmen som har Reynolds knuten till stjärnan och producerar tillsammans med Levy och David Ellison, Dana Goldberg och Don Granger som producerar för Skydance. Filmen fick en gång titeln Our Name is Adam. Skydance har redan arbetat med Netflix innan detta. Nyligen heter en film Det gamla gardet gjort under dess banner fick premiär på Netflix. Filmen fick ett optimistiskt gensvar och ett erkännande och förra årets storfilm 6 Underground , som också spelade Reynolds. Det gör att vi kan få se de två företagen arbeta och samarbeta igen. Båda filmerna avslöjades den här veckan för att vara på Netflixs topp 10 mest sedda filmer och Skydance hoppas kunna lägga in denna senaste satsning på listan. Med Paramount Skydance har fortfarande de kommande Top Gun: Maverick, Snake Eyes och The Tomorrow War hopat sig.

Shawn har tidigare arbetat med Reynolds i en kommande äventyrsspäckad film som främst är baserad på tv-spel. Filmen heter Gratis kille är redo att visas på bio i slutet av 2020. Den var tidigare planerad att släppas den 4 juli men sköts framåt på grund av covid-19-situationerna som har fått hela världen att stanna.

Efter att ha sett trailern verkar det som att koalitionen av Reynolds och Levy har skapat koden för glada out-of-the-box-filmer. Det är mest rimligt varför Netflix ropade in duon för deras kommande Netflix Original tidsreseäventyr.

Varför ger Paramount upp sina projekt?

Denna mutation från en plattform till en annan blir en vanlig syn i dessa dagar, speciellt för Paramount. The Paramount säljer sin Tom Clancy actionthriller Utan ånger till Amazon. Detta är det senaste steget i studions teori för att dra av hot i dessa oförutsägbara tider. Paramount har redan sålt Lovebirds och Rättegången mot Chicago Seven till den digitala streamingplattformen Netflix och nu har det avslöjats att Ryan Reynolds tidsreseäventyr som ännu är anonymt har sålts ut till streamingjätten.

Låt oss se när detta tidsresedrama kommer upp på den digitala skärmen. Vi kommer att ge dig alla de senaste uppdateringarna här så håll kontakten. Stanna hemma och var säker.