Redmi Note 8, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro faktureras för att spela showen i tredje fasen av utrullningen av MIUI 12: klicka här för att veta mer!

Före den här veckan, efter att ha avslutat den andra perioden av sin utrullning av MIUI 12, planerar Xiaomi att sikta in sig på det tredje steget, med telefoner som Redmi Note 8, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro och Redmi Note 9 Pro Max kommer troligen att få MIUI 12-uppdateringen under de kommande veckorna.

Om Xiaomi MIUI 12-uppdateringar

Xiaomi har förmedlat MIUI 12-uppdateringar i mer än ett kvarts år nu. Under den perioden har organisationen visat MIUI 12 till större delen av sina överlägsna telefoner. Perioden inkluderar den på förhand ignorerade Mi Mix 3 5G. Trots okända skäl stannar Redmi Note 8 och Redmi Note 9 Pro-serien på MIUI 11. Dock inte längre.För bara en vecka sedan rullade Xiaomi äntligen krediterna på den andra perioden av sin utbyggnad av MIUI 12. Den andra perioden av lanseringen såg uppdateringar förmedlade till telefoner som Mi Mix 2, Redmi Note 9 och Redmi Note 7. Organisationen har nu gått in i det tredje steget, och passerar förbi tidigare data, bör se prylar som Mi Max 3, Mi CC9e och Mi Note 3 får uppdateringen. Mycket mer signifikant, uppdateringen borde äntligen dyka upp för Redmi Note 8.

Mer etablerade data visar att Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max och Redmi Note 9S alla kommer att få MIUI 12-uppdateringen under den fjärde perioden av lanseringen. I vilket fall som helst finns det en legitim bekräftelse på att Redmi Note 9 Pro kommer att börja få den stabila MIUI 12-uppdateringen i specifika områden denna månad. Det är legitimt att acceptera att de andra Snapdragon 720G-kontrollerade telefonerna också kommer att få uppdateringen samtidigt och troligen som en del av det tredje steget.

Om Xiaomi

Xiaomi Corporation är en kinesisk världsomspännande prylorganisation som grundades i april 2010 och bosatte sig i Peking. Det gör och lägger resurser på mobiltelefoner, bärbara applikationer, datorer och många olika föremål. Xiaomi är dessutom den fjärde organisationen efter Apple, Samsung och Huawei som har egenskapade mobilchips.

Den släppte sin första mobiltelefon i augusti 2011 och tog snabbt marknadsandelar i Kina. Den tog snabbt marknadsandelar för att bli landets största mobiltelefonorganisation 2014. Mot början av andra kvartalet 2018 var Xiaomi världens fjärde största mobiltelefontillverkare. Det körde på både den största marknaden, Kina, och den näst största marknaden, Indien. Xiaomi byggde senare upp ett utvecklat och bredare utbud av hemelektronik, inklusive ett ekosystem för enheter för smarta hem (IoT). Den har förknippat över 100 miljoner smarta prylar. Dynamiska klienter från månad till månad (MAU) för MIUI utökades till 291,6 miljoner i september 2019.

Xiaomi har 16 700 representanter runt om i världen. Det har utvidgats till olika affärssektorer inklusive Stor-Kina, Singapore, Japan, Sydkorea, Ryssland, Sydafrika och de flesta nationer och områden i Sydostasien och Europa. Som indikerat av tidningen Forbes har Lei Jun, arrangören och VD:n förväntat sig totala tillgångar på 12,5 miljarder USD. Xiaomi är världens fjärde mest betydande innovationsbrand efter att ha fått 1,1 miljarder USD subventionerat från finansspecialister, vilket gör Xiaomis värdering till mer än 46 miljarder USD. Xiaomi är rankad på plats 468 och är den mest ungdomliga organisationen på Fortune Global 500-översikten för 2019. 2019 anlände Xiaomis mobiltelefonleveranser till 125 miljoner enheter, och placerade sig på fjärde plats över hela världen sedan 2018. Organisationen har registrerats på Hong Kong-börsen sedan 2018.