Reddit Hearthstone uppdaterad: Du behöver inte längre hålla dig till de tidigare versionerna!!

Indiespelsutvecklare har mest använt sociala medier för att nå sina fans under lång tid. Sociala mediewebbplatser som Reddit, Twitter eller Instagram har i dessa dagar blivit en ganska effektiv plattform för att interagera med fans. Nyligen gjorde Hearthstone-skaparna en AMA på Reddit. På grund av den senaste ombyggnaden i Hearthstone var det lite förvirring bland fansen för dessa nya uppdateringar. Medan utvecklarna deklarerade uppdateringarna hade fansen många frågor efter dem. Som ett resultat tog Dean Ayala (speldesigner) det till Reddit för att svara på alla frågor. Han klargjorde flera detaljer som avslöjar att den förnyade versionen är ett nytt uppdrag i spelet.

Hearthstone AMA: Kontroverser före förnyelse

Blizzard hade nyligen deklarerat sin nya plan för att förnya Hearthstones belöningssystem. När spelarna fick veta om detta uppdaterade belöningssystem var de nyfikna på obalansen i systemet. Många fans kände inte behovet av att förnya systemet. Medan andra trodde att den redigerade versionen skulle orsaka ett lågt, oproportionerligt och obalanserat system. Dessa bekymmer och förvirring är helt förståeliga eftersom de nya speluppdateringarna är flyktiga och ganska instabila. Så det är väldigt svårt att förutse vad den här uppdateringen kan ge och hur ångesten för en dålig uppdatering följer med sådana meddelanden.Men Ben Lee, spelets regissör, ​​har nu kommit fram för att ta itu med dessa problem. Denna deklaration har äntligen lättat fansen.

Hearthstone: Den förnyade versionen

Blizzards nya ombyggda version för Hearthstone kommer att påverka belöningssystemet. Men i denna omarbetade version kommer spelaren att tjäna lite mer guld och icke-guld belöningar. Nu, i den här nya uppdateringen, ersatte de guld från belöningar med XP. Vi fick också veta att spelarna kommer att få högre utdelning. Ayala sa till och med att systemet skulle försöka belöna alla spelare med mer, vilket gör den här upplevelsen större och mer intressant. Blizzard håller nu alternativen öppna för felaktigheter i designen och kommer att optimera den om behov uppstår.

Sammantaget, om vi avslutar med att säga att Ayala svarade på alla deras frågor, här är slutsatsen för de uttalanden som nämns ovan och kontroverserna.

  • Ett nytt klassiskt set kommer att finnas tillgängligt från och med nästa år för fansen. Tide Razor och Extreme Anglers bakgrunder kommer att förändras.
  • Det finns chanser för tillgängligheten av nya spellägen medan Blizzard håller arenor stabila.
  • Spelare kommer att få se många återgångar i Rising of Shadows, eller Tombs of Terror.

Låt oss se hur saker och ting blir. Fortsätt tills dess att spela denna förnyade version.

För fler uppdateringar, håll utkik.