Realme C15 introducerad!! Med 6 000 mAh batteri, Quad bakre kameror. Klicka här för att förstå kostnaden, specifikationer och linjer.

Den kinesiska smartphonetillverkaren har introducerat en förbättrad modell av C-sekvensen med ett uppgraderat batteri och snabbladdningskapacitet. Det är en budgetvänlig smartphone och presenterades en gång i Indonesien två dagar igen. Realme C15:s handenhet är en förädlad modell av Realme C11 som introducerades tidigare denna månad. Det är okänt om logotypen planerar att släppa den här telefonen på den indiska marknaden också. Vi förutspår att den kommer att släppa Realme C15 inom landet lite kort eftersom Indien anses vara en av dess nyckelmarknader. Den industriella trailern under denna emblem nya smartphone postades en gång på youtube den 27 juli 2020.

Realme lanseras i Indien? Värde?

Smart, den första lanseringen genomfördes en gång i Indonesien, vilket får oss att undra om Indien sannolikt kommer att lansera den här enheten snabbt eller kan få oss att vänta. Utgivningen i Indien är fortfarande okänd, och som ett resultat av COVID kan utgivningen komma i tid eller inte. Det var en gång förutsett den 28 juli 2020. Den associerade avgiften som introduceras i Indonesien är fantastiskt överkomlig, med hänsyn till volymen omvandlad i indiska rupier.Det grovt förväntade värdet för telefonen som som tre andra komponenter 3 GB RAM + 64 GB garage (Rs 10, 300), 4 GB RAM + 64 GB garage (Rs 11 300) och 4 GB RAM + 128 GB garage (12 900).

Realme C15: Specifikationer, alternativ

Det är okänt om logotypen planerar att släppa den här telefonen på den indiska marknaden också. Vi förutspår dock att den kommer att släppa Realme C15 inom landet eftersom Indien anses vara en av dess nyckelmarknader.

Realme C15 sportaktiviteter en 6,5-tums show med 88,7 % bildskärmsförhållande och 420 nits ljusstyrka. Den levereras med Android 10 med Realme UI på best. Den drivs genom en åttakärnig MediaTek Helio G35 SoC, ihopkopplad med GE8320 GPU och så mycket som 4 GB LPDDR4X RAM + 128 GB garage. När det gäller bilder har den fyrkantiga bakre digitalkameran en 13-megapixelsensor med ett f/2.2-objektiv.

Det finns en strategi för att förstora garaget med hjälp av ett microSD-kort. Den assisteras av en 8-megapixelsensor med ett ultravidvinkel f/2.25-objektiv, en 2-megapixel monokrom sensor med ett f/2.four-objektiv. Installationen har dessutom en 2-megapixelsensor med ett f/2.four-objektiv. Vid ingången finns en 8-megapixelsensor med ett f/2.Zero-objektiv. Den finns i färgvalen Marine Blue och Seagull Silver.

Du kommer dessutom att upptäcka ett 6 000 mAh batteri i detta instrument. Den ger en boost för 18W snabbladdning. När det gäller anslutning hjälper instrumentet Wi-Fi, Bluetooth v5.0, 4G, GPS, Glonass, ett 3,5 mm headsetuttag och en Micro-USB-port. Det kan finnas en fingeravtrycksläsare på igen för säkerhetsfunktioner.