Rascal Flatts Jay DeMarcus och fru Allison 'Put Everything Out There' på en ny realityshow. Klicka för att veta för att ta reda på vad som brygger i deras familj.

Countrymusikstjärnan och hans familj gav producenterna fria händer i deras hem i Nashville DeMarcus familjeregler. För en inblick i deras hem hade The DeMarcus Family förberett att ge fansen tillgång till deras hem

Jay skämtar om kamerorna runt honom

Rascal Flatts basist Jay DeMarcus och maken Allison förbereder sig för debuten för Netflix-serien, DeMarcus Family Rules. Vi var oroliga över det från början. Det är väldigt svårt att ha kameror runt hela tiden. Jag behövde förmodligen något mer övertalande än Alison gjorde. Eftersom hon i allmänhet behöver ta all kameratid i alla fall, skojar Jay.Han är så laddad med det! Jag tror att vi upplevt etapper vid olika tillfällen. Jay var lugn när han tänkte på det än jag, och efteråt var jag lugn när jag tänkte på det än han, säger Allison. Lyckligtvis var det konsekvent en alternativ tid, så vi slog aldrig ut helt.

Todd Chrisley övertala paret att göra det

Det krävdes middag med en kamrat och grannen Todd Chrisley för att övertala dem att göra det.

Han sa: 'Ni är alla så smarta tillsammans och era barn är så roliga och oberäkneliga. Du har ett vansinnigt paket där borta. Jag tror att individer skulle uppskatta att få en kort titt utanför kameran på vad det liknar när du är utanför gatan,'.

Vi var oroliga ibland, men du vet, att se Chrisleys hantera sig själva med sådan elegans genom summan av vad de har upplevt. Att känna till dem och inse att Todd skulle bli en exekutiv producent på det hade en enorm betydelse för vårt samarbete, inklusive Allison.

Paret släppte in kamerorna i deras hem i Nashville

Paret, som har varit kopplade sedan 2004, släppte in kamerorna i deras hem i Nashville för att visa deras oorganiserade tillvaro med barn, Madeline, 9, och Dylan, 8. Ingenting var av bordet för familjen, varken tur eller olycka.

Oavsett om det var Madelines födelsedagsfirande, eftersom det är en hel del, i alla fall, en utomhusresa, eller att ha hela familjen här på Thanksgiving, var det helt enkelt att inkludera fler individer i huset för att filma, säger Allison.

Hur som helst, du tittar på familjer som har gjort shower och individer kan känna om du är äkta och öppen om saker, eller om du absolut inte är det. Så när vi fortsatte med det insåg vi att vi antingen skulle dela våra liv eller inte, vet du? Individer blir av med de som inte delar så mycket, liknande Housewives vars makar aldrig är med i programmet.

Paret gav tillverkarna fria händer för att skjuta

Paret gav skaparna fria händer att skjuta allt de behöver, utanför oss på väg till toaletten och var stressade över att observera den polerade produkten från showen.

Det var nervkittlande, men jag kom runt några scener i och jag förstod, jag är extremt intressant, skämtar Jay. Det var verkligen en hjälp att ha möjligheten att äntligen se den. Jag tror att programmet har mycket hjärta och desto mer kritiskt tror jag att individer kommer att se bitar av sig själva i vår familj.

Alla klarar av ett liknande bajs. Vi som helhet har galna släktingar som du sitter och undrar, 'Hur i hela friden är jag identifierad med den här individen?' Och i händelse av att du inte kan tänka på en galen släkting, då är du mest troligen den.

Allison att ta emot alla negativa svar

Allison är inställd på att ta alla negativa svar samtidigt som andra faktorer beaktas. Någon kommer att ha en anmärkning om allt, så vi försökte helt enkelt lägga ut allt där beundransvärt bra, som vi regelbundet skulle göra med vår familj.

Hela säsongen sköts innan coronavirus-pandemin tvingade individer att stanna hemma, och Allison säger att familjen hade några trevliga stunder när de gjorde showen eftersom det var en ovanlig tid då vi verkligen kunde centrera och förbrödra. Till vår stora förskräckelse två månader efter det hade vi alla hobnobbat.

Rascal avbröt sitt adjöbesök 2020 på grund av covid-19

Rascal Flatts behövde avbryta sitt hejdåbesök 2020 på grund av COVID-19, men Jay har uppskattat att ha mer tid med familjen än någonsin tidigare i minnet.

En scen i showen visar att paret tävlar om att lägga till ytterligare en ungdom till DeMarcus-gruppen. Jay förtydligar, hon stängde ner det direkt. Jag har länge längtat efter att ha en större familj och skulle inte se några problem med att skaffa fler barn på något sätt, men jag tror att båten har kryssat.

Stora familjer är en bra tid utan tvekan, men jag har inte den dummaste idén. Jag mår inte riktigt bra utan vila, erkänner Allison. Spädbarn är så bedårande, så jag känner helt enkelt att vi helt enkelt behöver välkomna fler följeslagare och dela med sig av deras barn och sedan skicka hem dem så att de kan vila hemma hos sina föräldrar och vi kan få en hel natts vila.

Allison berättar om sina egna strider

Allison berättar om sina egna strider när hon försöker bilda familj i programmet. Jag är dålig lik den. Den innovativa känsliga känner sig individuell, samtidigt som han uttrycker sina känslor och känslor väldigt bra som en låt. Jay är en häpnadsväckande kommunikatör som flitigt inskjuter.

Jag är mindre, men det är något som jag verkligen pratar med mina följeslagare om i ljuset av att det var intensivt, säger Allison. Varje gång du går tillbaka och tillbaka och får negativa resultat är det svårt. Du är just nu på en entusiastisk spänningstur eftersom de lyfter dina hormoner rakt upp och ner.

Nyckeln till deras fruktbara äktenskap

Deras nyckel till deras fruktbara äktenskap? Separata hus, skämtar Jay. Jag måste vara rak på sak, andra året vi var hopkopplade började vi träffa en äktenskapsmentor. Inte på grund av att vi hade dessa enorma problem som var ofattbara, utan eftersom vi behövde hjälp.

Vi har skojat om det sätt som jag kan förmedla helt bra. Allie har massor av saker inuti vi behövde lite hjälp med att förmedla och fortsätta med våra bär. Det har också varit en lysande sak för oss i ljuset av det faktum att det inte finns något läsmaterial. Det finns ingen handbok om den mest skickliga metoden. För att ge ditt liv till någon och hur du går igenom din tid på jorden med någon, fortsätter han.

När det gäller huruvida hans Rascal Flatts bandmedlemmar kommer att stämma in i arrangemanget, är Jay inte beroende av det. Jag är sugen på att folket ska se det, men de kommer troligen att säga: 'Herregud, vi har sett tillräckligt med honom på länge.' DeMarcus familjeregler streamas nu på Netflix.