Rakudai Kishi No Cavalry förväntas låsas upp då och då under 2021. Klicka på för att lära dig den senaste informationen om Jap Anime!!.

Rakudai Kishi no cavalry, är en japansk anime-samling som är skriven av Riku Misora. Det är en mild roman illustrerad i form av Mottaget. Den primära säsongen lanserades den 15 juli 2013 och ingenstans är scoop att en helt ny säsong kommer till oss mycket snabbt.

Utskrivningsdatumet är inte formellt infört men det förväntas dock låsa upp ett tag inom de kommande 12 månaderna 2021.De heroiska berättelserna om misslyckande riddaren

Displayen är i linje med fantasier och det är handlingen för de två primära karaktärerna som heter Stella och Ikki. Genom vilket Stella är ett geni och varje karaktär bildar ett band och dejting för att triumfera över var och ens svagheter.

Displayen är i linje med kombinationen av rörelse, fabel och romantik hos dessa karaktärer. Stella Vermillon är en prinsessa och han eller hon är ett geni. Den primära säsongen har 12 allmänna val av avsnitt. Den helt nya logotypen nya säsongen är fylld med extra komediromantik och fantasier.

Vad kommer att hända i säsong 2?

I säsong 2 förväntas karaktärerna gifta sig snabbt. Det är en förväntan av publiken och kommande information som de gifter sig om den här säsongen. När Stella gör en affär för att förmedla en vinst till henne, får Ikki en stor nåd och vinner. Förväntningarna på att gifta sig den här säsongen är också sant när säsong 2 involverar målmarknaden. Den här säsongen kommer vi att kunna se extra romantiska scener och kemi hos varje karaktär med mycket komedi, argument och fantasier.

Vi hoppas kunna se våra vackra och favoritkaraktärer snabbt inom de kommande 12 månaderna. Denna animationsbaserade samling har haft andra karaktärer som är lika humoristiska som Stella och Ikki.

På den här nya säsongen finns det sannolikheter att titta på några extra nya karaktärer i de uppkommande avsnitten.