Raderad säsong 2 är här, bekräftad? – Intrig, skådespelare, släppdatum?

Kommer Erased säsong 2?

Mangaälskare blev glada när den här Kei Sanbe-illustrerade serien valdes ut för en anime-anpassning som realiserades 2016. På japanska är den känd som Boku Dake ga Inai Machi, vilket bokstavligen översätts till The Town Where Only I Am Missing.

Det är en fiktiv berättelse om en kille som heter Satoru Fujinuma som plötsligt har förmågan att gå tillbaka i tiden och förhindra livshotande situationer för att rädda människors liv.

Men historien tar en vändning när denna förmåga tar honom arton år tillbaka till ögonblicket då hans mamma mördades och ger honom en chans att rädda henne. Kommer han att kunna rädda henne? Om ja, HUR då? Alla dessa frågor kommer att besvaras när du börjar titta på den här serien.Raderade säsong 2

Fansen väntade desperat på några nyheter om Erased säsong 2 efter att den första säsongen var en hit som gjorde dem sugna på mer. Men tyvärr har inga nyheter meddelats än angående Erased säsong 2 så ni får vänta lite till!

Även om serien avslutades för 5 år sedan på ett tillfredsställande sätt så är det högst osannolikt att det kommer en säsong till, men kontinuerlig kärlek och stöd från fansen kan ändra uppfattningen hos skaparna. Eftersom allt är rättvist i kärlek, krig och anime!

Men följande är några andra versioner av den här serien som kommer att underhålla dig medan du väntar på Erased säsong 2.

Olika anpassningar av Erased säsong 2

Det beslöts att göra en live-action-film på denna serie som hade premiär på biograferna i Japan den 19thmars 2016.

Netflix tog upp den här seriens ökande popularitet och meddelade strax efter att de kommer att recensera en annan version av den här serien och kommer att presentera den i form av ett 12 avsnitt långt live-action webbdrama.

Raderade säsong 2

Denna version släpptes den 15thdecember 2017 och lockade många människor inklusive de individer som inte ens tittar på anime. Den fick mycket beröm av dem alla eftersom den helt täckte handlingen från mangan jämfört med filmen och perfekt skildrade karaktärernas känslor.

Skådespelarna i den här serien består av Tatsuya Fujiwara som Satoru Fujinuma, Kasumi Arimura som Airi Katagiri, Kento Hayashi som Jun Shiratori, Seiji Fukushi som Kenya Kobayashi och många fler som gjorde den här serien framgångsrik med sina skådespelarfärdigheter och med största sannolikhet kommer att synas i Raderade säsong 2 om det någonsin händer.

För alla läsare finns det också en spin-off roman anpassning till denna serie tillgänglig med namnet Boku Dake ga Inai Machi: Re , skriven av Hajime Ninomae. Den här romanen ägnar mer uppmärksamhet åt historien om Kayo Hinazuki som var ett av barnoffren i den ursprungliga mangan.

Men vad ska du se först?

Är du ny i animevärlden och vet inte var du ska börja? Vi är här för att hjälpa! Om du inte är redo att engagera dig för Naruto eller Dragon Ball och vill börja med några korta, så kan 'Erased' vara den perfekta att börja från. Istället för att läsa en manga kan du byta till denna live-action webbserie som bara är 12 avsnitt lång.

VARNING! Detta drama har många cliffhangers som kan få dig att slutföra det på en gång! Så för alla människor som letar efter ett bra mordmysterium eller är intresserade av fiktion, kan du lägga till detta på din bevakningslista.

Raderade säsong 2

Varje avsnitt skapar mycket spänning vilket gör det mer intressant än filmen som är kortare och har utelämnat några scener från den ursprungliga handlingen. Ändå tillfredsställer filmen till största delen tittarna men efter att ha sett anime föredrog folk mest webbserien.

Vilka är förväntningarna på Erased säsong 2?

Handlingen har så många element som kan utforskas genom Erased säsong 2. Till exempel kan tidsresekonceptet användas för att skapa mer annorlunda och komplexa berättelser.

Ett annat alternativ kan vara att utforska historien ur mördarens perspektiv eller helt enkelt ta upp historien efter att Satoru och Airi träffats igen, kanske med en antydan till romantik?

Med andra ord kan Erased säsong 2 vara på väg åt olika håll om skaparna bestämmer sig för det. Fansen har älskat den första säsongen och skulle vara glada över att åka på detta tidsresorsäventyr igen.

Sammantaget är 'Erased' en av de få framgångsrika böckerna för skärmanpassningar i branschen, vilket är en perfekt klocka för våra mysterie- och thrillerälskare. De olika anpassningarna gör det möjligt att tillfredsställa olika typer av publik oavsett om de älskar manga eller inte!

Den förtjänar att fortsätta och utforska olika vinklar av handlingen och vi är alla säkra på att Erased säsong 2 skulle få lika mycket, om inte mer, positiv respons från alla fans runt om i världen.

Vanliga frågor

F. Är raderad komplett?

Ja, animen kommer att sluta på 12 avsnitt med samma slut som mangan. Ja, mangan har också tagit slut. Men författaren ska göra en spinoff.

F. Varför kallas raderad raderad?

Det heter Erased på engelska eftersom Satoru är raderad från sin stad, trots att han sparade 3 liv för att sluta så .

(SPOILER VARNING!)

F. Dör Satoru i raderas?

Trots att Satoru lyckades, när Gaku avslöjar sig själv som mördaren, slutade Satoru med att ta platsen för de tre ursprungliga offren på mordets dag. Lyckligtvis överlevde Satoru men skulle vara i koma som han inte skulle vakna ur förrän 2003.

F. Dödade Kayos mamma henne?

Efter att ha slagit Kayo, sänkte Akemi sitt huvud i ett kallt handfat fyllt med vatten och nästan dränkte henne. Hon gjorde detta för att hennes sår skulle läka snabbt eftersom hon annars skulle bli upptäckt. När hon låstes in i fäboden bröt sig kidnapparen in och dödade henne.

För mer information:

Se trailern för Erased säsong 1.

För fler underhållningsuppdateringar som denna kolla in vår bloggkanalhär.