Rachel Lindsay försvarar att kalla Garrett Yrigoyen ut: 'De saker som du står för representerar hat'

Rachel Lindsay är en Bachelorette-stjärna. Hon skyddade att kalla Becca Kufrins livskamrat, Garrett Yrigoyen, lite s–t för hans övertygelser i en annan video fredagen den 31 juli. Sanningsstjärnan sa att hon inte kommer att representera förakt oavsett.

hon medgav samtidigt som hon tenderade till en välkänd förvirring att hennes formulering var brutal. Det är inte bara grundat på Blue Lives Matter. Lindsay, 35, förtydligade i ljuset av att hon bekämpade något liknande oförlåtande. hon förespråkades i att använda det exceptionella språket.Yrigoyen, 31, började reagera först med sitt Instagram-inlägg den 4 juni. Det indikerar en mörk fyrkant med en blå linje som går igenom den mitt i striderna mot polisens skoningslöshet efter George Floyds bortgång. Vi kan inte döma alla poliser utifrån ett par hemska polisers aktiviteter eller döma tysta dissidenter efter ett par brutala oliktänkandes aktiviteter, löd undertexten.

ALLA PAR 'Lone wolf' OCH 'Unhitched hona' FORTFARANDE TILLSAMMANS - FÖR NU!

Lindsay kände sig tvungen att stå upp igen efter att hon tränat på Kufrins framtida kompis på Danny Pellegrinos ikoniska webbinspelning i början och slutet.

Den juridiska rådgivaren sa att fans har anslutit sig till henne. De garanterade att hennes formulering var knepig, men hon uppmanade sina anhängare att undersöka varför hon sa det.

Vid den punkten, du dubbelt ner och tredubblar den idén. Du tillåter dessa överväganden att fortsätta vara det du är illustrativ för. Jag har fått nog, sa hon. Lindsay förtydligade att det finns några mentaliteter hon inte kommer att uthärda. Det inkluderar att vara homofob, främlingsfientlig, transfob, bigot, kvinnohatare och fientlig mot rörelsen.

ABC-alunen inkluderade att de saker hon representerade talar för att avsky och det är vad hon predikar. Uttalandet var mot bakgrund av hennes problem med Yrigoyen, inte enbart med Blue Lives Matter-utvecklingen.

Rachel håller fast mot Garrett

US Weekly delade med sig av insikter om vad Rachel behövde säga som en uppföljning av hennes hånfulla ord. Denna reaktion kommer efter Rachels kommentarer om Garrett på en annan webbsändning före denna vecka. Hon hade sagt, jag tror att han är lite s—t. Hon fortsatte, jag har sagt till henne: ’Jag ska inte f—k med honom.’ Han har förökat sig på sin övertygelse. Det här är inte den första körningen som han har haft farligt beteende. När han var på säsongen hade han en bakgrund som präglades av att 'föredra' saker som var överlägsna, chauvinistiska, homofobiska, och kallade Parkland understudies för barnunderhållare, det var massor, så det här är vem den här mannen är. Dessutom är han lite s–t för mig.

Rachel fick lite reaktion från fansen över sina kommentarer till Garrett. I enlighet med dessa linjer uttrycker hon sina känslor och håller sig bakom det hon sa.