Queen och Philip åker till Balmoral för deras traditionella sommarlov. Kommer de fortfarande att klara sig under lockdown? Klicka för att ta reda på MER!

Det är den tiden på året då hela kungafamiljen samlas på sitt Balmoral slott för det traditionella sommarlovet. Eftersom Storbritannien är hårt drabbat av Corona-virusets sammanbrott, kommer kungafamiljen fortfarande att kunna njuta av sin tid tillsammans? Läsa.

Det är ingen hemlighet att Queen och Philip har tillbringat sina somrar på kullarna i Balmoral i decennier. Varje år återförenas kungafamiljen på sitt slott och tillbringar lite tid med familjen tillsammans. Drottningen, 94, och hertigen av Edinburgh, 99, är för närvarande i sitt Windsor-slott och tillbringar lockdown-dagarna tillsammans.Vi hörde dock från källor att drottningen planerar för sitt sommaruppehåll och kommer att resa till slottet Balmoral som ligger i Skottlands mjuka kullar i augusti. Duon kommer att få sällskap av andra medlemmar av kungafamiljen. Men på grund av covid-19 och dess regler kommer det att ske några förändringar.

Enligt källor kommer familjen att ansluta sig till Queen i Aberdeenshire men kommer att hålla avstånd i pandemikontot, vilket har gjort social distansering till en nödvändighet. Även om andra familjemedlemmar kommer att gå med dem för den traditionella sommarträffen denna gång, kommer de inte att kunna komma i närheten av monarken. Queen kommer inte heller att kunna närvara vid gästen. Gästen kommer att bo på annan plats. Paret får dock träffa och hälsa på de andra familjemedlemmarna utanför. De kommer att samlas utomhus för utomhusaktiviteter som promenader, fiske, ridning, picknick, etc.

Alla strikta arrangemang och restriktioner införs genom att hålla den nuvarande situationen i åtanke. Eftersom drottningen och Philip är i 90-årsåldern är de mer benägna att få virusinfektion och behöver därför mer skydd. Alla rese- och boendeplaner är gjorda med säkerhet i åtanke. Få personal från Windsor-bubblan kommer också att följa med dem och vara en del av Balmoral-bubblan. Windsor bubble är en grupp på 22 personer som tar hand om drottningen och Philip sedan låsningen infördes. Windsor-bubblans medlemmar isolerar sig antingen från sina familjer i tre veckor eller bor med dem på Windsor Castle-området för att säkerställa det kungliga parets fullständiga säkerhet.

Kommer prins Harry och Megan Markle att gå med dem?

Tidigare har rapporterna om problem och klyftor mellan kungafamiljen dykt upp i media. Spänningen var mellan de kungliga bröderna William och skyldig Harry och följde detta av att d Megan hoppade av sin position och gav upp på den kungliga tronen och blev helt bosatt i Los Angeles. Nu verkar det som att de har löst sitt personliga agg och är på talfot.

Internationella resor har sin egen risk nu, och USA är alldeles för värre än Storbritannien i spridningen av covid-19, vilket leder oss till slutsatsen att Harry och Meghan inte kommer att kunna ta sig till sommaruppehållet den här gången. Eftersom de har Archie med sig som är liten, blir det omöjligt för dem att resa i pandemiskt tillstånd.

William och Kate förväntas komma med sina barn. Låt oss se om kungafamiljen faktiskt kan ta sig till sin destination. Håll kontakten så håller vi dig uppdaterad. Stanna hemma, var säker.