PUBG: Utvecklaren PUBG Corporation kommer med lite ny spänning; slå sig samman med K-Pop-bandet BlackPink. Klicka här för att veta mer

Det berömda mobilspelet PUBG kommer att gå in i den nya satsningen med K-Pop-bandet BlackPink. Efter massa spekulationer och förbud mot detta onlinespel i Indien, finns det några goda nyheter för alla spelare. The Player Unknown's Battlegrounds, kort känd som PUBG, har äntligen delat de mest väntande nyheterna om sitt samarbete.

https://youtu.be/jOXDwqWJUOY

PUBG är ett online multiplayer Battle Royal-spel utvecklat och publicerat av PUBG Corporation. Det finns fyra lägen tillgängliga för spelarna som ger en helt annan verklighetsupplevelse. Nyligen, den 2ndSeptember 2020 förbjöd Indiens regering nedladdning av detta onlinespel tillsammans med andra 117 kinesiska appar. Hela incidenten resulterade i en enorm förlust för ägarbolaget PUBG Corporation. Och snart avbröt de samarbetet med Kinas Tencent Games i Indien.PUBG: Twittrade om deras nya samarbete

Efter att PUBG förbjöds i Indien, arbetar utvecklaren och utgivaren PUBG Corporation hårt för att klippa banden med Tencent i Indien. De släppte till och med några nya funktioner och lägen som inte längre är tillgängliga för de nya indiska användarna.

Nyligen gick PUBG Mobile till deras officiella Twitter-handtag för att dela den största överraskningen med spelarna och spelfreaks. De berättade inte direkt nyheterna utan antydde något nytt spännande samarbete med den berömda K-Pop-gruppen BlackPink.

Den nya virala tweeten visar den beskurna bilden av en tjej med rosa hår som bär glasögon med rosa bågar. Bilden har ett rosa-färgat tema och hennes glasögon speglar PUBG-spelets slagfält. Denna PUBG är ett skjutspel som spelas av pojkarna i stort antal. Men den senaste tweeten hade en absolut flickaktig bild. Företaget avslöjade inte mycket av nyheterna men retade definitivt sina fans. De har direkt bett alla att gissa vad som kommer att hända.

PUBG: Allt du behöver veta om denna BlackPink

Tweeten har lämnat alla med stor nyfikenhet då affischen är väldigt flickaktig. Även det nyblivna bandet BlackPink är en sydkoreansk tjejgrupp som bildas av YG Entertainment. Det är ett gemensamt lagarbete av fyra tjejer som heter Jisoo, Jennie, Ros och Lisa.

Bilden har gjort alla fans förvirrade och de undrar vem som är tjejen med rosa banor. Många retweets publicerades snart tillsammans med att även gissningsleken började. Fansen är djupt förbryllade om det är Lalisa Manoban eller Lisa eftersom hon är varumärkesambassadören för Brawl Star Game. De försöker koppla ihop punkterna i hopp om att få reda på något mer.