PUBG Mobile fungerar fortfarande i Indien!!! Men det är inte samma sak längre. Läs för att veta mer!

PUBG Mobile har varit centrum för spelnyheterna i Indien ända sedan förbudet den 2 september 2020. Som tidigare noterat har Google och Apple sedan förbudet tagit bort spelet från sina appbutiker. Android- och iOS-smarttelefonspelare kan bara installera spelet om de tidigare har installerat spelet.

Tidigare spelinstallationer innebär att spelet fortfarande är kopplat till deras Google- eller Apple-ID. Detta förbud kom bara några veckor efter att PUBG Corp retade lanseringen av sin stora 1.0-version. Det är också värt att notera att PUBG Mobile-spelare fortfarande kan spela spelet i Indien. Låt oss kolla in detaljerna kring detta och fler PUBG Mobile-relaterade nyheter här.Den främsta anledningen är på grund av den ökande spänningen mellan Indien och Kina samt rädslan för cyberangrepp från vår granne.

PUBG Mobile arbetar fortfarande i Indien; detaljer

Till skillnad från andra appar vars servrar är helt blockerade i Indien, är fallet med PUBG Mobile helt annorlunda. Många spelare som redan laddat ner appen bekräftade att de fortfarande kunde spela spelet. Det beror på att PUBG Mobile är tillgängligt på olika applikationsvärdwebbplatser som hjälper appen att köra som vanligt trots förbudet. Här är foton och videor av spelare som visar deras gameplay efter PUBG Banned-meddelandet.

Vi märkte också en stor förändring i appen eftersom de flesta av spelarna i striden sannolikt är bots med svag erfarenhet. Det ger riktiga spelare större chanser att få kycklingmiddag.

Trots att PUBG Mobile fortfarande fungerar, förutspår många att det inte kommer att ta lång tid för den kinesiska appen och hela dess servrar att helt blockeras från Indien. Utöver det är den skeptisk till om appen är tillgänglig för kommande större uppdateringar eller inte.

32

Spelare noterade också att de ökade botsna gjorde det möjligt för dem att enkelt vinna kycklingmiddagarna i spelet. Detta innebär sannolikt att ett ökande antal spelare flyttar från PUBG till andra spel. Denna information kommer bara några dagar efter att Bollywood-skådespelaren Akshay Kumar tillkännagav att han slog sig ihop med en spelstudio för FAU-G.

Snart kommer det här spelet att blockeras helt, det är klart. Tidigare i slutet av juni blockerades också 59 förbjudna appar helt några dagar efter att förbudet tillkännagavs. PC-versionen av PUBG Mobile-spelet kan fortfarande spelas.

I efterdyningarna av att Indien tillkännagav sitt förbud förlorade Tencents aktie nästan 34 miljarder dollar av sitt värde på två dagar.

Berättelserna om läskigt PUBG-beroende...

Enligt rapporter har en träningstränare från Jammu lagts in på ett sjukhus efter att PUBG-beroende fick honom att delvis förlora sin mentala balans. Spelets mycket beroendeframkallande karaktär fördes ytterligare i ljuset när en tonåring i Punjab enligt uppgift spenderade 16 lakhs från sina föräldrars bankkonto för att köpa redskap och uppgradera sin karaktär i spelet.

Ja, 16 lakhs. Dessa incidenter är en skrämmande påminnelse om att varför beroende av digitala och/eller videospelaktiviteter officiellt har definierats som en spelstörning.