Prova Skyrim Mods, här är en snabbguide för de fem bästa Skyrim-moddarna! Klicka för att veta mer!

Skyrim har varit ute sedan så många år, nu har till och med Skyrim Special Editions moddingcommunity anslutit sig till Oldrim-moddingen. Många av våra favoritmoddar är nu tillbaka från originalet. Så att det blir bekvämt från din sida att veta vad som är tillgängligt nu. Tillsammans med detta finns några nyare mods också tillgängliga. Allt du behöver göra är att starta upp din mod-hanterare och du är redo att använda denna mod. Skyrim Script Extender är nu kompatibel med Skyrim: Special Edition. På grund av hans funktion kan du nu ändra versionen av Bethesdas RPG som Oldrim. Mer stabila och mer estetiska användargränssnitt är nu tillgängliga. Om du vill spela Skyrim Special Edition och vill komma åt alla bästa mods, så är här en lista för dig.

Inofficiell Skyrim Patch

Denna mod är ett konglomerat av hundratals fixar för buggar, text, föremål, objekt, spelelement och uppdrag som samarbetats av Arthmoor, en produktiv modder. Patchens design säkerställer dess kompatibilitet med andra moddar.Sky UI

Himlarna skildes åt, gyllene helgon sjöng. SkyUI är nu kompatibel med Skyrim Special Edition. Sky UI-gränssnittsersättning ser till att Skyrimto känns som att dess design är lämplig för muskontroller. Därför kan du filtrera och sortera lager baserat på vikt, värde, skada. Den lägger också till en modkonfigurationsmeny i spelet flera andra mods att lita på.

En världskarta av hög kvalitet

Även om Skyrims karta är en ganska funktionell funktion, är den inte spännande. En kvalitetskarta ger dig många faciliteter för att fixa detta fel. Du kan till och med ersätta kartan med en detaljerad världsstruktur. Att lägga till färger hjälper dig att särskilja det separata området, men du kan också ha tillgång till en papperskarta, som Oblivion.

Öppna städer

Denna mod är som en liten nedsänkning som bryter i Skyrim för att komma in i en stad genom en port och stöta på en laddningsskärm. Arthmoors öppna hamnar syftar till en Morrowind-känsla: städerna är en del av den större världen. Du kan promenera in eller ta en ridtur utan att bryta upplevelsen. Vi garanterar att du kommer att få en mycket mer realistisk upplevelse.

Rent 3D-ljud för hörlurar

Denna mod tillåter riktigt 3D-ljud för Skyrim SE genom att använda HRTF. Pure 3D-ljudet för hörlursteknik stimulerar binaural hörsel med vanliga stereohörlurar. Musiken kommer precis från handlingens riktning. Denna mod garanterar dig en realistisk upplevelse.

Winterhold restaurerad

Tidigare var Winterhold huvudstaden i Skyrim, och av någon exceptionell anledning är nördarna coola med att lämna det förstört. Winterhold restored tar bort alla förstörda byggnader och ersätter den med en massa nya tjänster, byggnader och NPC:er.

För fler uppdateringar, håll utkik.