ProJareds fru: Lär dig om Heidi O'Ferralls liv, hennes skilsmässa med ProJared och mer!

Alla som tittar på YouTube och har varit en vanlig tittare sedan 2010 vet vem ProJared är. Förra året var ProJared inblandad i många kontroverser. Han förlorade flera prenumeranter i hela numret, och hans fans ställde sig också på hans frus sida. Det hela blåste upp till enorma proportioner i onlinegemenskapen. Heidi skilde sig från ProJared, och det slutade ganska tragiskt. Men de flesta känner bara till ProJared och hans sida av historien. Även om det är intressant att veta vad hans åsikter om saken var, är Heidis sida också ganska betydelsefull. Här är allt du behöver veta om Heidi O'Ferrall .

Om Heidi O’Ferrall: ProJared

Heidi är en amerikansk cosplayer, modell, YouTuber och kostymdesigner från Dallas. Hon föddes den 1 april 1988 och är känd som ProJareds ex-make. Heidi äger en klädbutik i Washington vid namn Forest Girl kläder, som ligger i Bothell. Hon har en examen i teaterteknik och design från University of Texas. Heidi har ett officiellt Twitter-handtag, som du kan följa här . Från och med 2019 var uppskattningen av Heidis nettovärde cirka 350 000 USD. Hon fick mycket hat på sociala medier förra året från Jareds fans. Det gjorde att hon tog en paus från sociala medier ett tag.Om ProJared: ProJared

Jared Lee Knabenbauer är en amerikansk gaming-youtuber född den 28 augusti 1985. ProJared är en av de äldsta YouTubers på plattformen sedan han skapade sin kanal 2006. Hans innehåll handlar om informationsvideor om retro-videospel och har cirka 894 000 prenumeranter per nu. ProJareds officiella twitter-handtag är @ProJared . Jared är också en del av Normal Boots, ett joint venture mellan flera YouTubers. Andra i det här företaget var JonTron, PeanutButterGamer, The Completionist och Continue Crew. Jared har sett en betydande mängd framgångar genom åren; dock förlorade han många anhängare på grund av kontroversen.

Skilsmässan: ProJared

I maj 2019 twittrade Heidi att hon hade bevis på att ProJared var otrogen mot henne. Hon sa att Jared hade blockerat henne på twitter så att hon inte kan veta vad han sa. Jared erkände sin inblandning i sexuellt umgänge med Holly Conrad, inte en gång utan vid flera tillfällen. Naturligtvis var fans av båda artisterna i uppror. Situationen slutade så småningom i att paret skilde sig. Holly hade kommenterat och sagt att Heidis uttalanden var hyperboliska och att detta var deras sak. Fallet var komplicerat och både Heidi och Jared drabbades av att följa online.

Om du har funnit den här artikeln användbar, kolla in vår artikel om Kelly Ripa och Lola !