Priscilla Kelly släpper ett uttalande som säger att hon och Darby Allin skiljer sig!!! Klicka för att ta reda på orsaken bakom deras splittring.

Priscilla Kelly har levererat ett tillkännagivande som lämnar det ifred insett att hon och AEW-brottaren Darby Allin upplever en separation, men de avbryter deras förhållande på en bra grund.

Kellys förtydligande grundlig förklaring

Kelly, en tidigare individ från MLW-listan, klargjorde genom förklaringen att slutförandet av äktenskapet var det bästa valet för de två brottarna. Hon önskade dessutom Allin det bästa, och litade på att AEW-stjärnan fortsätter att stiga i brottningsbranschen medan hon försöker börja ett nytt avsnitt i sitt liv.Den oberoende brottningsstjärnan delade ett tillkännagivande på Twitter där han sa:

De senaste månaderna har varit extremt svåra och det har varit många frågor. Inte bara på grund av covid och förlusten av arbete för mig själv, utan också på grund av att Darby och jag har gått igenom en skilsmässa. Det har varit många upp- och nedgångar, men vi har kommit fram till att vi helt enkelt inte passar ihop som människor.

Vi är på god fot och önskar bara det bästa för varandra. Det finns inga hårda känslor, eftersom vi båda förstår att detta är det bästa. Jag vet att många av er har stöttat oss under en lång tid som duo, och vi uppskattar det så mycket, men det här beslutet är det bästa för oss båda och vårt välbefinnande. Jag hoppas få se honom fortsätta sin uppgång i underhållningsbranschen och ta världen med storm som han redan är. För mig är det dags att börja ett nytt kapitel.

Darby Allin gjorde aldrig ett officiellt inlägg om denna fråga men retweetade Kellys inlägg på Twitter.

Om Priscilla

Priscilla Lee Kelly (född 5 juni 1997) är en amerikansk expert på grappler, betjänt och tidigare underhållare just nu. Hon är markerad till Major League Wrestling. Hon är mest populär för sina framträdanden i Shine Wrestling, där hon är en tidigare Shine Nova Champion.

Om Darby Allin

Samuel Ratsch (född 7 januari 1993) är en amerikansk expert för närvarande. Han är märkt till All Elite Wrestling (AEW) under namnet Darby Allin. Han är dessutom känd för sina framträdanden i World Wrestling Network framsteg, brottning i en framträdande situation i Evolve.

Om deras historia

Darby Allin har blivit en mainstream-stjärna i All Elite Wrestling under föregående år. Det var anmärkningsvärt den gången att den högtflygande stjärnan är kopplad till stjärnan Priscilla Kelly. Kelly har själv dykt upp på AEW TV under hela föregående år. Allin och den tvivelaktiga stjärnan gifte sig redan i november 2018. Knappt ett och ett halvt år senare förklarade paret att deras äktenskap hade avslutats i en separation.