President Donald Trump styrde kolumnister att han avser att bojkotta TikTok-verktyget i USA.

Blir Tiktok verkligen förbjuden i USA?

Vi begränsar dem från USA, sa Trump.

Ansökan, som gör det möjligt för shoppare att filma och erbjuda korta inspelningar av sig själva vid sidan av att gå med sång, är besatt via den kinesiska språkgruppen ByteDance. Sambandet har lett till att Trump-gruppen, helt enkelt som lagstiftare runt de två passagerna, ansvarar för att ansöka om att vara ett säkerhetshotPresidenten nämnde att han skulle signalera en sak på lördag, utan att ta reda på om han en gång skulle bete sig genom en tillförlitlig begäran eller inte. Trump hänvisade till som valet avgångsvederlag och struntade kraftigt i det detaljerade sänkta priset på uppdraget tillsammans med att Microsoft köpte TikTok.

När en TikTok-konsult tillfrågade ett uttalande avslöjade en TikTok-konsult till ABC Information: Det är verkligheten: 100 miljoner amerikanska medborgare kommer till TikTok för nöjen och anknytning, särskilt under hela pandemin. Vi har anställt omkring 1 000 personer till vår amerikanska arbetsstyrka under de här 12 månaderna på egen hand och tar gärna in alla andra 10 000 anställda till atypiska betalande yrken över USA. Vår 1 miljard dollar producentfinansiering stärker amerikanska tillverkare som är utvecklingsyrken från vår bas. TikTok USA-konsumentdata läggs undan i USA, med seriösa kontroller om konsulter får tillgång till. TikToks största monetära experter kommer från USA. Vi vill se till att våra kunders säkerhet och välbefinnande fortsätter att göra ett försök att göra hushåll och kritiska yrken till glädje för människorna som tjänar på vår basis.

TikTok Marketplace i USA

TikTok har förväntade 65 miljoner till 80 miljoner shoppare i USA.

American Civil Liberties Union, en välgörenhetsorganisation i New York Town, nämnde att förbjuda ett verktyg som TikTok är en chans att frigöra artikulation och rutinmässigt orealistiskt.

Den 25 februari 2020, rapport {photograph}, presenterar logotypen för TikTok i New York. President Donald Trump kommer att organisera Kinas ByteDance för att marknadsföra sitt hitvideoverktyg TikTok med hänsyn till nationella säkerhetsöverväganden.

Den 25 februari 2020, rapport {photograph}, presenterar logotypen för TikTok i New York. President Donald Trump kommer att organisera Kinas ByteDance för att marknadsföra sitt framgångsrika videoverktyg TikTok på grund av oro för den nationella säkerheten, vilket framgår av studier som publicerades fredagen den 31 juli 2020.

Trump vidtog åtgärder för att bojkotta ansökningen samtidigt som han tilltalade korrespondenter innan han åkte till Florida innan dagen, men fokuserade inte på en utvald åtgärd och uttalade: Vi tittar på TikTok, vi kan begränsa TikTok.

Vi kommer att se vad som händer, men vi tittar på en överdriven mängd möjliga val som för TikTok, sa presidenten.

Hantering av interpersonellt samspel med videodelning på kinesiska språket har relativt sett inte så länge sedan aktiverat rädsla bland republikaner. Den demokratiska rikstäckande kommittén varnade dessutom människor som motsatte sig att använda TikTok för inte så länge sedan, vilket indikeras via ett e-postmeddelande som gavs via CNN.

Före denna månad publicerade en TikTok-konsult till ABC Information att gruppen drivs via en amerikansk VD, med ett antal anställda och nyckelpionjärer inom välbefinnande, säkerhet, varor och öppen förening här i USA. Vi har inga övre vill än främja en säker och säker nytta njuta för våra shoppare.

Den 15 juli nämnde Trumps chef för arbetarteamet, Mark Meadows, att det finns en hel del gruppregeringar som tittar på den rikstäckande säkerhetsfaran eftersom den identifierar sig med TikTok, WeChat och andra paket som upplever potentialen för rikstäckande säkerhet advent, uttryckligen för att den identifierar sig med sammankomsten av kunskap om amerikanska medborgare via en obekant fiende.

USA skulle inte längre vara det viktigaste landet för att bojkotta TikTok. Indien begränsade tillämpningen i juni.