Popeyes Restaurant 'Vägra service till vita människor' RASIST [chockerande] tvingas stänga.

Polisen i Missouri säger att de har inlett en brottsutredning efter att en skylt dök upp utanför en Popeyes-restaurang som hävdade att den skulle 'vägra service till vita människor'.

En skylt som tillkännager att Popeyes var 'under ny ledning' och förbehåller sig rätten att vägra service till vita människor har tagits bort.

En polisutredning fann att det hade lagts upp av en skojare, men inte en anställd i restaurangkedjan. Företagets CCTV-bilder tyder på att ingen gick in eller lämnade dess dörrar på onsdagen med några skyltar i handen – inte heller syntes någon bära dem när de filmades på tisdagskvällen före klockan 23.00, enligt KMOV 4 News St Louis affilierade KMOX-TV-stationen Popeye's Louisiana Kök.Den populära kycklingrestaurangen tvingades stänga efter att ett meddelande på tältskylten om 'reserverad parkering för vita' väckte ett ramaskri. Inlägg bubblade snabbt upp på sociala medier, där en person skrev: Vad händer i din butik? Vänligen meddela att detta är fullständigt BS. En annan kommenterade enkelt: Wow!

I ett uttalande sa Popeyes:

Vi har gjorts uppmärksamma på situationen och utreder ärendet omgående.

Den här typen av beteende stämmer inte överens med våra varumärkesvärderingar och vi tar sådana anklagelser på största allvar. Franchisen samarbetar med lokala myndigheter angående denna pågående utredning.

Polisen i Lake St. Louis undersöker möjligheten att en vandal klottrade obscena meddelanden på den genomgående menyn på en italiensk restaurang i början av maj; men det finns inga bevis som tyder på att det var rasistiskt motiverat, enligt Kansas City Star-rapporten.