Poonam Pandey gifter sig med Sam Bombay: 'Här ser vi fram emot sju liv med dig'. Se bilder

Poonam Pandey gifte sig med Sam Bombay i veckan och delade bilder från bröllopstjänsten på Instagram. De två hade förklarat sitt engagemang i juli.

Vem är Poonam Pandey

Poonam Pandey (kom till världen 11 mars 1991) är en indisk modell och filmunderhållare. Hon är mest populär för sin nakna skildring av onlineplattformar. Hon dök upp i Bollywood med filmen Nasha 2013.

Poonam Pandey - Wikipedia, den fria encyklopedinPandey blev välkänd genom sina webbaserade mediekonton, inklusive Twitter när hon började publicera sina halvblomma fotografier. Hennes anmärkningsvärda fotografier har fått stor uppmärksamhet i media.

Hur fick hon uppmärksamhet i media?

Hon lyfte fram medias rampljus när hon lovade att ta av sig för det indiska cricketlaget om det vann 2011 års cricket-VM.[7][8] Indien lyfte säkert VM; ändå tillfredsställde Pandey inte sin garanti på grund av allmänt missnöje men hävdade senare att hon nekades samtycke av Board of Control for Cricket in India (BCCI).[9] Däremot överförde hon en video på sin bärbara applikation, där hon ses strippa på Wankhede Stadium på natten.

Poonam Pandeys hemliga bröllop gifter sig med Sam Bombay

2012 poserade hon naken efter att Kolkata Knight Riders vunnit IPL 5.

Poonam och Sam Bombays äktenskap

Entertainermodellen Poonam Pandey har gift sig med livskamraten Sam Bombay. De två delade bilder från sina bröllopstjänster på sina separata Instagram-konton. Sam Ahamad Bombay, 46, är en filmchef.

Poonam Pandey gifter sig med Sam Bombay:

Poonam delade en bild av dem klädda som tidens dam och brudgum och skrev in den: Här förutser ni sju liv med dig. Medan Poonam ses placerad på ett säte i en marinstyrka blåvävd lehenga med en enorm mang tika och kalire, är Sam i en skuggande sammansatt sherwani när han presenterar sig nära henne.

Äktenskapsritualer

Hon delade också med sig av en äkta bild från deras phera-funktion, med bara ett uttryckssymbol i inskriptionen. Den visar Poonam i en lehenga, komplett med ett skydd som försummar att dölja hennes skratt när Sam tar tag i henne under tillställningen.

Poonam Pandey säger att hennes bröllop inte var en hemlighet:

Sam hade på samma sätt förmedlat en bild till Poonam på sitt Instagram-konto. Det är förmodligen från deras Mehendi-funktion. Medan Poonam hittas i en pastellgrön lehenga med en kappa i full storlek när hon stoltserar med sina henna-prydda händer mot kameran, hittas Sam i en mörk sherwani när han slår sina händer runt henne samtidigt som han håller i champagne.

Paret hade anmält sitt engagemang i juli. Sam hade delat en bild av dem som stoltserade med sina ringar och hade textat den. Vi gjorde det äntligen! Poonam hade känt igen hans inlägg med anmärkningen, Best inclination.

De två var tidigare reserverade för intrång i låsningen av Marine Drive Police i maj. Enligt en rapport från Hindustan Times slingrade de runt i sin BMW, som togs i beslag. De två hölls och levererades efteråt efter en anmälan. Ett argument anlitades mot de två vid Marine Drives polishögkvarter under områdena 188 och 269 i den indiska strafflagen och betydande delar av National Disaster Management Act.