Polisen i Denver identifierar 4 arresterade på fredagskvällen, anklagade för vapeninnehav på hotell nära Coors Field

Polisen i Denver har precis meddelat att de arresterade fyra personer på Maven-hotellet för illegal vapeninnehav, två kvarter från Coors-fältet och All-Star Game-festligheterna i helgen. De misstänkta är tre män, en kvinna som hittades efter att ha fått ett tips på fredagskvällen vid 20-tiden östlig tid

Fyra personer greps för olagliga vapenanklagelser på Maven Hotel bara två kvarter från Coors Field när All-Star Game-festligheterna startade i helgen.

Polisen i Denver fick ett tips och agerade snabbt för att arrestera tre män och en kvinna på fredagskvällen efter att de sökte igenom sina hotellrum där bevis hittades som kopplade dem till en pågående utredning av brott som involverade innehav av skjutvapen i North Park Hill Neighborhood i Denver. Polisen beslagtog också fordon som kan användas för vidare utredningar eller som kan ha varit inblandade i incidenter relaterade till dessa skjutvapenrelaterade brott.Polisavdelningen har inte meddelat detaljer om bevisen, men den lokala ABC-filialen Denver7, som citerar flera brottsbekämpande källor, rapporterade i lördags att de upptäckte 16 långa vapen, kroppsrustningar och mer än 1 000 patroner av ammunition från ett hotellrum på åttonde våningen med utsikt över centrum.

Enligt flera källor gjordes en razzia mot hotellet av polis. Pigorna hade larmat myndigheterna om en potentiell brottsplats och de hade inte fel om sina misstankar!

En av de få saker som du inte kan ta tillbaka är ett dåligt första intryck, men det finns många sätt att göra ett ännu värre. En trio greps på onsdagen efter att ha anklagats för innehav och distribution av droger, medan en annan person står i hett vatten för att ha ägt dem också. Richard Platt, 42; Gabriel Rodriguez, 48; Ricardo Rodriguez 44- alla tre greps när de försökte sälja kokain nära deras hemmaplan tidigare i veckan bara timmar innan Kanoelehua Serikawa 43 tog sig över från Hawaiis Big Island där han hade verkat som en framgångsrik affärsman sedan 2013 fram till polisen slog till mot hans hus förra månaden under vilken tid marijuana för 200 000 USD och mer än ett halvt uns (5) meth

Och medan husrannsakan inte är giltig för federal jurisdiktion, har Platt och Serikawa order från ett annat område.

Utredningen och arresteringarna var resultatet av ett tips från allmänheten, som tjänade som ett utmärkt exempel på den avgörande roll samhället spelar i allmän säkerhet, sade Denver Police Department som en del av ett uttalande på lördagskvällen. DPD uppmuntrar invånare och besökare att alltid vara medvetna om sin omgivning och att omedelbart rapportera misstänkta eller olagliga aktiviteter till polisen.

Myndigheterna i Denver har gripit fyra personer i samband med en skottlossning som gjorde att en man skadades i fredags, enligt det lokala dotterbolaget Fox 31. Utredningen pågår från och med söndag morgon – men de första rapporterna verkar inte ha något samband med All-Star Week-evenemang.

All-Star Game kommer att äga rum på Coors Field i Denver, men festligheterna började förra veckan. Maven Hotel som ligger på Wazee Street i stadens Ballpark District har varit värd för Stars & Stripes Streetfest sedan 2 juli.