Poco X3 NFC: Källor bekräftar att Pocos nya mobil kommer att släppas den 8 september!!Klicka för att få mer information!

Poco är en av de bästa produkterna i världen. Smarttelefonen är känd för olika avancerade funktioner. Dessutom har de den bästa video- och ljudkvaliteten. Om du någonsin har använt produkten är vi säkra på att du är väl medveten om dess kvalitet. Nya nyheter om den senaste modellen Poco X3 NFC styr Internet. Även om det inte fanns någon officiell bekräftelse om dess releasedatum, bekräftar nu en praktisk video vissa funktioner och det är också releasedatumet. ja! Du läste rätt. Pocos nya modell Poco X3 NFC kommer att släppas den 8 september. Informationen är spännande nyheter för fansen. Dessutom är produkten redan efterfrågad. Även det förväntade priset på smartphonen är ute. Om du behöver veta alla detaljer om mobilen och dess påstådda priser, fortsätt sedan att läsa artikeln till slutet.

Poco X3 NFC Förväntat pris:

Priserna för mobilen kom ut av XiaomiOfficialStore.ph på Shopee-återförsäljarens webbplats. Playfuldroid listar alla påstådda priser. Enligt deras rapport finns det två uppsättningar av prisindelningar. Priserna varierar med modellen och produktens kvalitet. Telefonerna är uppdelade utifrån deras PHP. Den med PHP 10 990 kommer att uppgå till Rs. 16 650 och den andra med PHP 12 990 kommer att uppgå till Rs. 19 650.Poco X3 NFC-funktioner:

Produkten kommer med 6 GB RAM och även 64 GB ROM. Det är ett betydande framsteg. En annan viktig sak är också Qualcomm Snapdragon som kommer att ha 732 SoC. Telefonen är på 6,67 tum med en full LCD-skärm. Vi älskar alla kamerafunktionen och behöver den vara i hög kvalitet, eller hur? Det är vad den här senaste mobilen kommer att ge. Den har en främre kamera på 20 megapixlar. Den läskigaste mardrömmen för oss kommer också att vara att se vår mobil i bitar. Så för att förhindra det behöver du ett skydd av god kvalitet. Corning Gorilla Glass 5 kommer att ha högt skydd för din mobil.

Poco X3 NFC-specifikationer:

En av de fyra kamerorna kommer att ha 64-megapixel primär shooter. Medan den andra kommer att vara med 8-megapixel ultravidvinkel shooter och 5-megapixel makrokamera. Den sista kommer också att vara en 2-megapixel djupkamera. Batterikapaciteten ska vara 5160mAh. En annan viktig specifikation är att den kommer att stödja 33W snabbladdningshastighet. Det här är några av specifikationerna som endast finns i Poco x3 NFC. Men vi måste vänta på att dess release släpper lös dess andra funktioner.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på våra webbplatser. Dessutom, om du älskar mitt arbete, kolla in min andra artikel om The Sims 4 mods .