Platsen är Ted Bundy’s Daughter Rosy Bundy Now? Klicka här för att förstå hur Ted hade en dotter till och med i hela fängelset.

Ted Bundy eller Theodore Robert Bundy var en gång en amerikansk seriemördare som hade tillägnat ett antal kidnappningar, våldtäkter och mördat ett stort antal yngre flickor och kvinnor. Han gjorde detta under hela 1970-talet och efter decennier långa förnekelser var han en gång klar 1989. Men nu uppstår frågan att platsen är hennes dotter Rose Bundy?

Varför minns alla på en gång Ted Bundy och hans dotter Rose?

Den här lönnmördarens tidsfördriv har ökat på grund av dokumentärsekvensen The Ted Bundy Tapes. Den här sekvensen streamas på Netflix nyligen. Zac Efron eftersom den berömda sociopaten har förnyat chansen att ge allas uppmärksamhet på de som glömts bort i den frenetiska besattheten av Ted. Det kommer med Teds dotter Rose Bandy.
Sekvensen och en hel del biografier om Ted tryckte själva tvivel om hur Teds make avlade Rosa när hennes man en gång var absolut under vårdnaden.
Den här typen av spekulationer har återigen väckt spänningen kring Ted Bandy och hans släktkrets.Den plats som Rose alltid har varit?

Rose Bandy, ibland kallad Rosa. Hon föddes en gång den 24 oktober 1982. Oavsett om det var en far till döttrar och söner till hans tidigare flickvänner, var Rose en gång hans första ekologiska barn.

Oavsett Teds tredubbla förlust av livstidsstraff och hektiska natur, introducerade hans make deras dotter för att söka råd från sidan till fängelset.
3 år före Teds avrättning 1989 skilde sig hans make från honom och tog Rose tillsammans med henne.

Verkligheten om hennes väsen har många spekulationer med sig. Den yngre damen kan vara runt 37 år från nu.

Vissa författare har diskuterat att Rose är en milsnål och klanderfri dam, i motsats till sin far. De som författare har inte skrivit mycket om Rose och hennes mamma eftersom de misstänker att det kan skada deras privathet.

Den mest möjliga faktorn som kan inträffa är att Roses mamma skulle ha gift sig med någon annan och har ändrat hennes och hennes dotters titel.