Pink Lifeless Redemption 2 : Klicka här för att förstå Unlock Date, Plot och massor av extra!

Det var väldigt länge sedan Rockstar släppte Pink Lifeless Redemption. En öppen värld, berättelsebaserad process njuter av sport som utspelar sig i vilda västern för PlayStation tre och Xbox 360. Maximalt ivrig spelare föreställer sig att det är ett komplicerat magnum opus, och ett par till och med budbärare är det nästan säkert det mest effektiva sport på vilken nivå som helst. Det är anledningen till att folk är så energiska för Pink Lifeless Redemption 2. Den hett förväntade uppföljningen detta kommer i slutändan att dyka upp för PlayStation 4 och Xbox One angelägna spelare inom den nu inte så långt borta långa sikten.

Avknoppningen, som först deklarerades i oktober 2016, läggs fram som ett företag för att fånga detta en mycket kraftfull 2d när längden på flyktingar en gång var över och den komplicerade globala en gång tänkts ut.Pink Lifeless Redemption 2: Vad handlar det om?

Du kommer att kunna undersöka berättelsen som ett kännetecken för en grupp brottslingar laddade med några örtframträdanden. Dina val åtföljer effekter – och förslag om exakt hur rättvist ditt helgon i verkligheten är.

Ny mekanik införlivar atypiska, rasexplicita tendenser för de mer än några få ponnyerna inom sporten. Detta måste göra valet mellan Kentucky Saddler och Hungarian Part-reproducerad till ett viktigt urval. I spetsen för det, se framåt till att din ponny måste vara en regelbundet vital sidekick på grund av ny permadeath-mekanik och en trosfråga som kan öka din ponny med nya kapaciteter ju extra du tar hand om den och bevakar den.

Pink Lifeless Redemption 2: Ett annat alternativ

Du kommer på samma sätt att kunna hitta ett sätt att domesticera dejtingdelar med personen i ditt team. Det är en spännande teknik att ingjuta mänskligheten under slagsmål och skjutningar. Rockstar uppmuntrar också avancerad skjutmekanik med bra, vapenexpress-backlash. Din tvåfaldiga processpistol kommer att verkligen kännas igenkännligt distinkt med avseende på Henry repeater eller stötprocessgevär.

Så kan Pink Lifeless 2 leva lika mycket som hypen? Tiden kommer att visa, för nu kommer här en sammanfattning av vad vi alla vet om sporten.