Phone call of Duty: Mobil excellens bekräftar att Diablo Immortal faktiskt var ett riktigt bra tips, hävdade Activision

Under 2018, Activision introducerade en endast mobil Diablo Immortal, liksom de fick just hat. Om nyheterna faktiskt är ett icke-säsongs aprilskämt, pratade personer med. Just nu har förträffligheten hos Call of Duty: Mobile faktiskt bekräftat tekniken för Activision som är produktiv i denna helt nya tidsålder av videospel.

Phone call of Duty: Mobile är faktiskt ett war royale-videospel och är bland de största tävlingarna av Fortnite såväl som PubG.Förträffligheten med Call of Duty: Mobile

Volymen av hat skapade verksamheten ompröva sin egen mobiltelefon videospel metod. CoD: Mobile utförde en underbar uppgift. Videospelet nådde 100 tusen nedladdningar under sin egen första hel vecka efter lanseringen. Detta var faktiskt därför oväntat och det fick en bättre hyllning än Fortnite. Telefonsamtal från DutyDuty: Mobile passerade nyligen 250 tusen nedladdningar och har faktiskt samlat in över $327 miljoner i gamerkostnader.

Activision Blizzards finanschef Dennis Durkin hävdade under QnA-segmentet att excellens Call of Duty: Mobile faktiskt är ett bevis på att Activision får den perfekta hålla reda på tillsammans med sin egen mobiltelefonmetod. Han hävdade att kostnadsfritt att delta i aktiviteter såväl som spenderade aktiviteter kan sammanfalla med olika andra organisationsstilar. Samt kan vara meningsfullt additiv till en franchiseverksamhet.

Det dyker faktiskt upp en hel del inom videospel på mobiltelefoner. CoD Mobile är faktiskt en fantastisk excellens för vårt företag, men det är faktiskt bara en början på vad den franchiseverksamheten kan vara på mobiltelefon. Och efteråt att införliva informationen kring många plattformar. Det är faktiskt en fantastisk chans för vårt företag inom mobiltelefonspel, hävdade Durkin i aktion till en förfrågan om exakt hur Diablo Immortal skulle kunna påverkas genom CoD Mobile.

Activision hävdade dessutom att Blizzard organiserar för att utöka visningen av Diablo Immortal tillsammans med ett företagsomfattande speltest under de pågående hela veckorna. Fortfarande absolut inte någon typ av dag infördes för lanseringen av videospelet.

Mobiltelefon aktiviteter faktiskt mår bättre absolut inte bara i grafik och användbara platser men dessutom i idén om videospelet. I framtiden kommer en hel del framstående leverantörer faktiskt att flytta i riktning mot molnvideospel. Detta kommer utan tvekan att förändra metoden för att delta i aktiviteter.

För ytterligare uppdateringar, observera vårt företag här. .