Philly Naked Bike Ride Får bara bära en ansiktsmask Inget annat.

Nakna cyklister kommer att vara värd för gatorna i Philadelphia under de kommande månaderna. Detta evenemang är en klädfri åktur, med ett undantag: varje ryttare måste bära en mask! Den årliga Philly Naked Bike Ride äger rum den 28 augusti och sponsras av bohemiska cyklar som uppmuntrar nakenhet (med undantag för de som vill delta men är oroliga för sin hälsa).

Årets evenemang heter The Mask Edition. Hawaii kommer att häva sina resestriktioner mellan länet den 15 juni och Philadelphia har nyligen hävt de flesta covid-19-reglerna, inklusive kapacitetsbegränsningar för företag och evenemang; sociala avståndskrav finns fortfarande. Åkorganisatörer bör hålla sig till den första maskvägledningen eftersom de ännu inte har diskuterat de senaste ändringarna angående riktlinjer för coronaviruset med stadens tjänstemän.

Vad innebär det att vara maskerad?

Årets evenemang heter The Mask Edition, vilket borde göra det till en intressant kväll på Honolulus gator. Enligt kampanjer som publicerats på sociala medier och meddelanden från kommunfullmäktiges ordförande förra veckan, har Hawaii hävt de flesta restriktioner som implementerades med COVID-19. Detta innebär att företag nu kommer att få kapacitetsbegränsningar hävda samt ett hävande av regler om vad människor kan göra när de konfronteras med någon som kan ha insjuknat i coronavirus (COVID). Trots att dessa förändringar trädde i kraft den senaste veckan, innehåller inga officiella rapporter några specifika riktlinjer eller rekommendationer om att bära masker bland dem som löper risk att insjukna i coronavirus från nära kontakt som familjemedlemmar.Texas GOV FÖRBJUDAR VACCINPASS

Philadelphia’s Naked Bike Ride är tillbaka och bättre än tidigare. Förra året ställdes den årliga åkturen in på grund av en pandemi som dödade miljontals människor över hela världen, men med fler försiktighetsåtgärder på plats för årets evenemang kommer det att vara säkrare än någonsin!
En av de bästa aspekterna med Phillys nakna cykelturer är hur kreativ du kan bli eftersom du inte har några som helst kläder på dig - färg, hattar, kostymglasögon eller vad du än tänker på! Du bör också veta att det kommer att finnas gott om nakenhet så om nakenhet inte är din grej så föreslår jag att du stannar hemma den 7 september.