Philip Seymour Hoffmans son Cooper och Alana Haim ska spela i den nya Paul Thomas Anderson-filmen: klicka här för att veta mer!

Philip Seymour Hoffmans son Cooper kommer tydligen att spela i Paul Thomas Andersons nästa film. Sonen till den bortgångne skådespelaren, som gick bort 2014, kommer att dyka upp nära Bradley Cooper. Benny Safdie kommer också att vara med i Andersons kommande satsning. Satsningen utspelar sig i San Fernando Valley under 1970-talet.

Om film och skådespelare

Anderson skrev och kommer att leverera filmen genom sin Ghoulardi Film Company-banner, tillsammans med Sarah Murphy. Företaget, som hoppade till MGM från Focus Features, spelar för närvarande in på plats i San Fernando Valley.

Alana Haim, den mest ungdomliga musikern och systern till rockgruppen Haim, ansluter sig också till den samlande skådespelaren. Anderson har slagit sig ihop med Summer Girl-bandet på åtta musikinspelningar under de senaste tre åren, inklusive för fyra spår från deras pågående samling Women in Music Pt. III.Este Haim berömde nyheterna och twittrade: DANIELLE OCH JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER ALANA. Filmen är den senaste av Andersons som utspelar sig i San Fernando Valley, efter Boogie Nights (1997) och Magnolia (1999).

Regissörens senaste film, 2017’s Phantom Thread, valdes ut till bästa film vid Oscarsgalan, samtidigt som han fick skådespelarbeteckningar för Daniel Day-Lewis och Lesley Manville.

Om Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman (23 juli 1967 – 2 februari 2014) var en amerikansk skådespelare, regissör och producent. Han var känd för att spela omisskännliga biroller och karaktärsroller. Hoffman spelade i många filmer från mitten av 1990-talet fram till hans bortgång 2014. Han anses allmänt vara den kanske bästa skådespelaren i sin ålder.

Hoffman kämpade med olaglig droganvändning som ungdomlig vuxen och tillbakafallen 2013, efter många långa sträckor av tålamod. I februari 2014 dog han av kombinerat drogrus. Förknippad med hans djärvhet i att spela oförlåtliga karaktärer och för att bära djuphet och mänskligheten till sådana jobb, porträtterades Hoffman i sin New York Times lovord som den kanske mest längtande och allmänt uppskattade amerikanska skådespelaren i sin ålder.

Om Anderson och Phillip Seymour Hoffmans förhållande

Den yngre Hoffman och Haim gör båda sina individuella skådespelarintroduktioner i komponenten. Trots att Haim nyligen har arbetat med Anderson på olika musikinspelningar inklusive de för låtarna Summer Girl och Little of Your Love.

Anderson och Phillip Seymour Hoffman var långvariga konstnärliga samarbetspartners, med en expertrelation som började med manusförfattarens och regissörens filmdebut Hard Eight 1996, och fortsatte genom majoriteten av Andersons index inklusive Boogie Nights, Punch Drunk Love, Magnolia och The Master. Hoffman, som vann en Oscar för Capote, gick bort vid 46 av varje 2014.