Peaky Blinder säsong 6 kommer snabbt? vet datum, smidda och plot!

Peaky Blinder skapades av Steven Knight och är ett brottsdrama som följer Shelbys brottskrets av släktingar efter den primära internationella konflikten. Peaky Blinder har visat sig vara den bästa kriminalthrillern genom tiderna. Internetsekvensen vann stor uppskattning och viss kritik för sin distinkta WW1-historia. Entusiaster ser oroligt fram emot den sjätte delen.

Entusiaster av sekvensen är ivrigt redo att förstå vad som hände med Tomy Shelby efter att den femte säsongen tog slut. Så om du vill veta varje uppfattning i sekvensen så är det rätt position för dig.

https://www.youtube.com/watch?v=5ZED0YunxmsFår vi en säsong 6?

Odiskutabelt kan displayen komma tillbaka med säsong 6. Men det olastbara datumet är å andra sidan nu inte formellt infört. På grund av den fortsatta pandemin kan det mycket väl bli en viss förlängning av fotograferingen.

Regissören Anthony Byrne nämnde att fotograferingen har stannat på grund av den fortsatta pandemin. Tidigare började fotograferingen från mars 2020. Så om fotograferingen börjar från januari 2021 kanske de inte slutar före juni. Det kan läggas till sex extra månader till ändringen. så vi kanske inte förväntar oss säsongen före 2022

Vet när det gäller Solid

Många av de tidigare smidda kan återvända till sina karaktärer. Cillian Murphy (som Tom Shelby), Paul Anderson (som Arthur Shelby), Harry Kirton (som Finn Shelby), Sophie Rundle (Ada Thorne), Annabelle allies (grace), Natasha O'Keeffe (Lizzie Shelby), sam Claffin (Oswald). Mosley). Det kan mycket väl finnas några nya karaktärer som erbjuds.

Regissören visade att det kommer att bli en helt ny feminin persona i säsong 6.

Vad handlar det om?

Säsong 5 slutade med att Tom Shelby riktade en pistol mot hans huvud. Säsong 6 skulle ta fart från den tiden. Det har funnits många lösningar kvar till S5, S6 skulle utan tvekan täcka dem.

Säsong 6 är under en anständig sjal så det kanske inte finns så mycket att hämta om S6 nu.