Paulina Porizkova vid 56 års ålder, avskalad spegelselfie, Postade N*de-bilder

Paulina Porizkova delar en avskalad spegelselfie på Instagram .

Den 56-åriga modellen och skådespelerskan har utforskat Rom, men i tisdags tog hon en sällsynt paus från sina upptäcktsfärder för att dela med sig av vad som gör att hon är avslappnad på hotellet.

Den trevligt överraskande videon av Stella Artois liv på jobbet delades av Naomi Campbell på Instagram den här veckan. Klippet visar hur bra vår brittiska favoritöl passar till pizza när den följer Ms. Campbell runt i Italien som lever ställföreträdande genom din lins medan du arbetar hårt för den skorpan!Efter jobbet och ett lugnt bad var jag uttråkad, vilket ledde till detta firande av narcissism, den nakna selfien, rubricerade hon det risiga fotot. Men det fick mig att undra vad som skulle hända om du gav en man en spegel och en kamera och massor av fritid, kontra en kvinna.

Porizkova fortsatte med att fira tidlös skönhet med några hashtags som läser mellan jloandbettywhite och #sexyhasnoexpiration date. Hon fortsatte, Och för alla er som har det jobbigt med nakenhet: den här tråden kommer inte att vara en säker plats för er. Godspeed.

Modeikonen och kroppspositiva korsfararen Anna Porizkova delade med sig av sina tankar om skönhet i ett nytt inlägg. Låt ingen berätta för dig att sexighet har ett utgångsdatum, säger hon.

Porizkovva uppmanar läsarna att vara orädda om sina kroppar med den här uppriktiga tråden om att fira tidlös sexualitet – sexig tar aldrig slut.

Kanske är det här den PERFEKTA tråden för människor som har det jobbigt med nakenhet för att du ser helt fantastisk ut och det finns inget att skämmas över, skrev en. En annan kommenterade, jag älskar att se [en] självsäker kvinna som tycker om sin kropp. Nakenhet är [något] helt normalt, [något] vi inte borde skämmas för, vilket Porizkova svarade, Du vet att jag håller med.

Och till dem som hyllade modellens figur och kallade henne välsignad, svarade hon: Det är faktiskt också mycket arbete.

Porizkova talade först uppriktigt om självacceptansen av åldrande i sin Yahoo Life-serie, Unapologetically Paulina. Hon tog till det igen med hon öppnade för hur strävan efter attraktionskraft i alla åldrar är en viktig faktor för att förbli frisk och lycklig.