Pathfinder Kingmaker: Owlcat Games Studio avslöjar alla nya funktioner som är designade speciellt för verkliga upplevelser. Klicka här för att se alla nya tillägg

Pathfinder: Kingmaker, penna och papper rollspel släpptes först den 25thSeptember 2018. Även om spelet utvecklades av ett ryskt Studio Owlcat Games och arbetade i nära samarbete med Paizo, fick spelet många blandade recensioner. Sedan de senaste två åren har de försökt kombinera några unika funktioner och lägen som kommer att förbättra hela spelet.

Väntan är över eftersom Owlcat Games har släppt den nya upplagan av Pathfinder: Kingmaker nyligen den 18.thAugusti 2020. Detta har höjt allas förväntningar sedan Oleg Shpilchevskiy, chefen för Owlcat Games själv har avslöjat alla nya tillägg och till och med sagt att man ska förbereda sig för denna nya verkliga exponering.Pathfinder Kingmaker: Nytt läge

Spelare kommer att vara glada över att veta att de kommer att levereras med ett helt nytt spelläge tillsammans med några gamla DLC-innehållspaket. Detta turbaserade läge kommer att ge en mer verklig upplevelse tillsammans med mer exakt kontroll över spelet. Inte bara detta, den har rough-lite-element och en oändlig fängelsehåla.

Som bekant innehöll spelet realtid med pausstridssystem med ett isometriskt perspektiv. Men med införandet av detta nya läge kan spelarna enkelt växla mellan dessa lägen enligt deras krav. Detta ger mer kontroll över hela spelet.

Pathfinder Kingmaker: Funktioner

I den här aktuella utgåvan kommer spelarna att ges fullständig kontroll eftersom de nu kan välja och till och med anpassa sina egna karaktärer. Ändra din karaktär enligt din spelstil och spelläge. Eftersom utvecklarna siktar på att ge sina användare en mer dynamisk, verklig upplevelse, har de anpassat hela spelet. Således innehåller den funktioner som skiftande säsonger, väder och till och med dag nattläge.

Pathfinder Kingmaker: Är det värt att spela?

Owlcat Games har definitivt uppfyllt sina fans önskemål eftersom det inkluderar det nya alternativet för turbaserade strider. Det finns dock ingen hård och snabb regel. Spelarna kan enkelt stänga av den enligt deras önskemål.

Som vi vet har den nya utgåvan kommit in på marknaden efter nästan två år efter lanseringen. Fans funderar definitivt på om de ska investera för de nya tillskotten. Men den här gången kommer hela spelet att bli mer äventyrligt med de senaste funktionerna som blodig röra. Det kommer att bli mer blod, mer våldsamma och äventyrliga vibbar. Det här är inte slutet; du kan till och med få höra några nya ljudspår om du är riktigt uttråkad av de gamla. Och hur kan spelarna sakna den nya röda pandan? Efter hela två år är den nya definitiva utgåvan här för att spränga dig.