PATAR OM ÄRR ... Will Smith går i terapi på måndagskvällen för tidigare smällincident!

Will Smith tar hjälp av terapi

Will Smith, har börjat gå i terapi efter händelsen på Oscarsgalan. Detta säger källorna till Entertainment Tonight. Han skapade internationella rubriker för sin smällande action mot den 57-åriga komikern vid evenemanget den 27 mars på Dolby Theatre i Hollywood, Kalifornien. Oscarsutbytet mellan Smith och Rock tog plats efter att Rock skämtade om Jada Pinkett Smiths rakade huvud. Han sa: 'Jada, jag älskar dig, G.I. Jane 2, kan inte vänta med att se den. Det här handlade om filmen från 1997 som innehöll Demi Moore med ett rakat huvud. Pinkett Smith har vid 50 års ålder fått diagnosen alopeci, vilket orsakar håravfall.

Ursäkt i tacktalet

Efter allt detta gick Smith upp på scenen och slog till Rock. Sedan gick han tillbaka till sin plats och skrek åt honom för att Rock tog hans hustrus namn. De publik blev förvånad över detta. Han vann en Oscar för bästa manliga huvudroll för sin roll som tennispatriark Richard Williams i King Richard. Under tacktalet på kvällen bad Smith om ursäkt från Akademien och andra nominerade. Han nämnde dock ingenting om Rock. Därefter tog Ali-stjärnan in på Instagram den 28 mars och kallade sig själv 'a work in progress' efter att ha sagt att hans beteende vid Oscarsgalan var 'oacceptabelt och oförlåtligt'.Utlåtande om avgång från Akademien

Han uppgav den 1 april. The Men in Black-skådespelaren pekade indirekt på Rock i ett uttalande att han avgick från Academy ofRörliga bilderKonst och vetenskap. Förresten, Akademien förbjöd honom från Oscarsgalan i 10 år.Pratar om folketvem han sårade, sa han har en lång lista. Detta inkluderar Chris, hans familj, många av hanskära vänneroch nära och kära, alla närvarande och global publik hemma. Smith har hållit en relativt låg profil efter Oscarsgalan.

Wills andliga resa till Indien

Enligt en källa sågs han i Mumbai, Indien den 23 april. Folk säger att han var där för att fokusera på andlighet, yoga och meditation. Ändå gick Smith inte personligen till Rock efter evenemanget på Oscarsgalan. Han nådde inte ut till Rock i kölvattnet av Oscarsgalan, enligt källorna. Smith har ännu inte bett personligen om ursäkt till personen han misshandlade i en stor folkmassa. andlig andlig resa till Indien ser absurd och självmotiverad ut. Om han tror att han kommer att hitta på det med flera Namaste så kommer det inte att vara fallet.

Rocks tystnad över händelsen

Rock har ännu inte öppnat upp i denna fråga. Han har hållit tyst om händelsen vid Oscarsgalan. Även om han nämnde det på några av sina komedishower gick han inte in i en kort diskussion. Han talade till sin publik och delade ibland med sig av några glimtar av detta. Men han pratade aldrig om sin åsikt och vad han kände i det ögonblicket. Även om några av hans familjemedlemmar interagerade på sociala media angående detta ämne.

Vanliga frågor

1. Vad gör Smith nu för tiden?

Smith, 53, 'har gått i terapi efter Oscars-incidenten', sa en källa till Entertainment Tonight torsdag om skådespelaren, som skapade internationella rubriker för sitt utbrott mot den 57-årige komikern vid evenemanget den 27 mars på Dolby Theatre i Hollywood, Kalifornien.

2. Varför slog Smith Rock?

Oscarsutbytet mellan Smith och Rock tog plats efter att Rock skämtade om Jada Pinkett Smiths rakade huvud och sa: 'Jada, jag älskar dig, G.I. Jane 2, kan inte vänta med att se den, om filmen från 1997 som innehöll Demi Moore med ett rakat huvud.

3. Bad han om ursäkt för detta till Rock?

På kvällen – i sitt tacktal efter att ha vunnit en Oscar för bästa skådespelare för sin roll som tennispatriark Richard Williams i King Richard – bad Smith om ursäkt till akademin och andra nominerade men hänvisade inte till Rock.