PÅ BILD: Prins Harry och Meghan Markles vidsträckta Santa Barbara-gods på 14,7 miljoner dollar med bibliotek, arkadhall, vinkällare och grannar på A-listan inklusive Oprah och Ellen DeGeneres!!

Prins Harry och Meghan Markle köpte sitt nya slott i Kalifornien av en ryss. Specialist med ett kontrakt på $9,5 miljoner efter att kostnaden förstördes med mer än $10 miljoner.
Paret köpte det stökiga slottet med nio rum och 16 badrum i exklusiva Montecito för 14,65 miljoner dollar den 18 juni. Det gjorde dem till grannar med kändisarna Oprah Winfrey och Ellen DeGeneres. Hemmet ligger på en privat väg i ett exklusivt område i Santa Barbara, hem för många kändisar

'De har ett bostadslån, men de anser att detta är deras plats, fri från beroende av någon annan individ.
Vid deras höjdpunkt hade Harry och Meghans förenade rikedomar bedömts vara värda runt 43 miljoner dollar.
Huset spelades in av Sotheby's sex år efter det för 34,5 miljoner dollar. Hade dock inga mottagare.

En detaljerad förklaring av huset

Det 14 563 kvadratmeter stora hemmet, känt som 'The Chateau', ligger på 5,4 sektioner av mark och felfritt skurna stöd kantar husets entréer med stenpelare. Köpmannen antogs vara den ryska storskytten Sergey Grishin som köpte den 'palatslika' herrgården för mer än 25 miljoner dollar 2009 och hade försökt sälja huset för upp till 34 miljoner dollar tidigare.Grishin är dessutom den tidigare ägaren av ett alternativt hem i Kalifornien – känt som Scarface-slottet sedan det dök upp i Al Pacino-filmen från 1983 – som såldes till en jämförelsevis låg kostnad 12 miljoner dollar 2015.
Fastighetsinlägg uppger att hemmet tog cirka fem år att tillverka. De har nyligen införlivat ett bibliotek, kontor, spa med en annan torr och våt bastu, ett träningscenter med ett strippschakt, spelrum, arkadspel, teater, vinkällare och fembilscarport.
Passagen öppnar sig mot en hel stig rensad med handskuren Santa Barbara-sten som leder genom en fantastisk ingång av träd till det första hemmet, som indikerat av Zillow.
Domänen har röjningsgårdar, plantskolor med lager av rosor, höga italienska cypresser, groddar lavendel, gamla olivträd, en tennisbana, ett tehus, stuga för ungdomar och en pool.
Den har också ett gästhus med två bäddar och två duschar, perfekt för Meghans mamma Doria, som går ungefär som ettåriga Archies vaktmästare. Doria har precis varit i huset, rapporterar TMZ.
Som indikerat av Zillow har huset uppdaterats med de senaste Lutron-belysningsramarna och Crestron, inklusive iPad-kontroll.

Huset ligger cirka två timmars bilresa från centrala Los Angeles

och i stort sett alla hem i stadsdelen med flera miljoner dollar är avsedda för säkerhet, med långa carportar och massiva dörrar.
Harry och Meghan har köpt extravagansfastigheten efter att ha säkerställt ett kontrakt på 9,5 miljoner dollar, accepterade de.
Paret har köpt fastigheten oavsett om de ännu är skyldiga den brittiska medborgaren 2,4 miljoner pund (3,1 miljoner dollar).
Paret har samtyckt till att betala £18 000 ($24 000) i månaden för att ersätta utgifterna för att reparera huset, och den kungliga mästaren Ingrid Seward sa på onsdagen att den nya konsumtionen 'inte kommer att ta ett öga'.


Hon erbjöd sussexarna för 2 325 000 dollar, inte precis den begärda kostnaden. Page Six meddelade att paret har bott i Santa Barbara.

L.A. Times

Som indikerat av LA Times, var handlaren en begränsad riskorganisation kopplad till den ryske specialisten Sergey Grishin, som nyligen behövde sälja Scarface-domänen för en liten del av dess unika begärda kostnad.

Ursprungligen tillgänglig i maj 2014 för 36 miljoner dollar efter att Grishin köpte den 2008.
Hur det än må vara, det stökiga 'El Fureidis' - som betyder 'Tropical Paradise' på spanska - kostade i slutändan 12,26 miljoner dollar, knappt 33 % av dess underliggande inlägg. Fastighetsuppgifter visar att Harry och Meghans nya herrgård fungerade 2003.
Känslan av trygghet var dessutom en monstruös dragning för Meghans följeslagare och landsman Oprah Winfrey. Vem fram till igår var dess populäraste passagerare?
Hon har utökat sitt Promised Land-hem vid havet i Montecito från 42 sektioner mark till 70. Köpte på senare tid ett hus av underhållaren Jeff Bridges sedan det var granne med hennes.
Hennes 23 000 kvadratmeter stora slott har ett bibliotek, 14 toaletter, ros plantskolor och brunnar i hennes färdiga marker. Det finns också en utomhusteater och en människogjord fiskesjö.

En annan grannskapskamrat är Ellen DeGeneres.

Talkshowen har vem som upplever en upprördhet över hennes påstådda 'signify'-uppförande under hennes besöksshow under dagtid.
Hon avslöjade för sent att hon hade besökt Sussexes inte långt efter Archies introduktion till världen. Har tagit hand om honom och avbildat Harry och Meghan som det 'gulligaste paret'. Hon och Meghan sms:ar varandra.
Hennes första hem med underhållaren Portia de Rossi är i Beverly Hills. Däremot har hon fyra hus.