Ozark säsong 4, releasedatum är avslöjat? Cast och spoilers BEKRÄFTAD?

Sammanfattning innan vi avslöjar Ozark säsong 4

Netflix kriminaldrama Ozark återvände för sin efterlängtade tredje säsong med en smäll, eftersom familjen Byrde ännu en gång pressades till sina gränser vid ett enda tillfälle.

Marty kidnappades och torterades av drogkungen själv, Omar Navarro, som ännu inte är klar med sin stjärnrevisor och Wendy. Under tiden tvingades Byrde-matriarken att försöka göra det otänkbara och beordra en framgång på sin egen bror Ben för att rädda massor av deras familj från att bli slaktad av kartellen.

Netflix har bekräftat att serien kommer tillbaka för en fjärde (och sista) säsong på 14 avsnitt, som kan delas upp i två delar.Vi är så glada att Netflix insåg vikten av att ge Ozark längre tid att avsluta Byrdes saga, sa showrunner Chris Mundy i ett överlägset uttalande (via Variety). Det har varit ett så fantastiskt äventyr för alla människor – både på skärmen och utanför – så vi är glada över att uppmana prospektet att få det till noll på ett så tillfredsställande sätt som möjligt.

Jason Bateman tillade: En superstor säsong innebär superstora problem för Byrdes. Jag är exalterad över att avsluta med en smäll.

Ozark säsong 4 består av vilka hemligheter?

Mundy tror att programmets mottagning av säsong tre fick ett lyft av pandemin.

Vi är väldigt nöjda med det vi gjorde, men vi skulle ljuga om vi sa att vi inte hade ett beröringsvirushjälpmedel, sa han till Deadline. Vi hade lite omotiverad timing när showen började när alla inte hade något att titta på förutom sina väggar och tv. Förhoppningsvis gillade folk vad de tittade på.

Ozark säsong 4 skådespelare: Who’s in it?

På typiskt Ozark-sätt tappade vi några personer under säsong tre.

De mest anmärkningsvärda dödsfallen var Helen Pierce (Janet McTeer), Navarros representant, som sköts ihjäl före Marty (Jason Bateman) och Wendy (Laura Linney) av Nelson, och Ben Davis (Tom Pelphrey), Wendys bror, som också dödades av Nelson efter att Wendy nickade.

Ännu en shout-out måste gå till Marty och Wendys terapeut Sue (Marylouise Burke), som också mördades av … sitt upp för det… Nelson på Helens order.

Men alla de motsatta stora spelarna är, mot alla odds, alive and kicking. Så det är Marty och Wendy tillsammans med Navarro (Felix Solis), Charlotte (Sofia Hublitz) och Jonah (Skylar Gaertner), Ruth Langmore (Julia Garner), Darlene Snell (Lisa Emery), Wyatt Langmore (Charlie Tahan), en FBI-agent Maya Miller (Jessica Frances Dukes).

Vi bör tillägga att Miller väntar barn, så det kan påverka hennes engagemang i framtida avsnitt.

Det finns också KC-mobbbossen Frank Cosgrove (John Bedford Lloyd) och hans son Frank Cosgrove Jr (Joseph Sikora) – KC-mobbmedlemmen Tommy (Tyler Chase) sköts ner under en av alla pengarna – den korrupta sheriffen John Nix (Robert Treveiler) , Sam Dermody (Kevin L Johnson), regeringsman och Pettys tidigare älskare Trevor Evans (McKinley Belcher III), plus mindre spelare Three Langmore (Carson Holmes) och Sams blivande fru Jade (Melissa Saint-Amand).

Charles Wilkes (Darren Goldstein), som spelade en betydligt mer central roll i säsong två, dök upp kort förra säsongen, så det finns utrymme för honom att återvända tillsammans med sin hjälp Jim (Damian Young).

När det gäller Helens dotter Erin (Madison Thompson), verkar det som om vi har sett den sista av henne nu när hennes mamma är död.

Och det finns några nya ansikten av Ozark säsong 4

I Ozark säsong 4 har den före detta X-Men-stjärnan Bruce Davison fått rollen som den pensionerade Illinois-senatorn Randall Schafer, som gärna rullar över för rätt pris.

Alfonso Herrera kommer att spela som Javi Elizonndro, en medlem av Navarro-familjen som vänder sig mellan att följa chefens order och vilja störta honom.

• Adam Rothenberg spelar Mel Sattem, en polis som nu arbetar som PI, som är angelägen om att avslöja verkligheten.

• Bruno Bichir är Navarros präst.

• CC Castillo är sheriff Leigh Guerrero, vars tillvägagångssätt är otroligt mycket mitt sätt eller high way.

• Katrina Lenk spelar Clare Shaw, VD för ett toppbioläkemedelsföretag. Hennes omdöme är korrumperat när hon får reda på hur mycket makt kostar.

Ozark säsong 4 releasedatum på Netflix:

Sändningsdatumen för Ozark säsong 4 är något oberäkneliga.

Säsong ett kom tillbaka i juli 2017, med säsong två som släpptes det efterföljande året i augusti

Men sedan var fansen tvungna att vara med i ett och ett halvt år för säsong tre, som kom den 27 mars 2020.

Detta, skulle vi anta, var hela vägen ner till Jason Batemans fullspäckade schema.

Han dök inte bara upp i HBO-skräckkriminaldramat The Outsider, utan han spelade också en nyckelroll i att få det att visas och regisserade de två första avsnitten.

Bateman berättade tidigare för IndieWire att inspelningen av Ozark säsong 4 började den 9 november 2020.

Allt går bra mot det, och vi är mycket säkra på att vi följer de riktlinjer och protokoll vi besöker. Vi har många konsulter, [och] vi lär oss mycket från andra produktioner för att göra Ozark säsong 4 mer effektivt.

Han pratade med Deadline mer nyligen och sa: När det gäller när det kommer att börja, är det verkligen att besöka vara beroende av, du vet, om vi kan stanna i produktionen.

Det finns en stil av denna ras hela världen är mellan vaccinationer och dessa varianter. Jag menar, i grund och botten, det kommer att komma till oss mycket snabbare nu när Joe Biden har handen på ratten.

Det kan ha tagit längre tid med den senaste administrationen, så jag tror att vi kommer att tumla till TV tidigare på grund av Vinegar Joe Stilwell.

Tyvärr har Covid satt stopp för att Bateman regisserar serien – vilket kan vara ett slag för Ozarkers, eftersom hans avsnitt genomgående är fanfavoriter.

Ozark säsong 4 handling och spoilers: vad kommer att hända?

Det är nervkittlande, berättade Tahan för NME om hur det hela slutar. Med en pågående show har du inte alla manus, det pågår i åratal. Så du känner igen, du har ingen aning om hur showens besök slutar. Men jag har gott om förtroende för författarna på Ozark.

Som du kan förvänta dig har Bateman alltid varit inom räckhåll för slutet.

Jag vet vart allt ska ta slut, sa han (via IndieWire). Jag var nyfiken på den stora fråga han [Mundy] har chansen att svara på: Kommer de att besöka avgår med det, eller betalar de en räkning? Vad vill han berätta för publiken om resultatet av vad familjen Byrdes har gjort – eller bristen på det?

Vi hade några bra samtal det här, och han har speciella idéer här.

Det faktum att Byrdes fortfarande är engagerade Navarro antyder att FBI kvarstår på deras fall, med agenterna Miller och Evans i kretslopp.

Paret har motsvarande, men de har ännu inte bevisat vad Marty och Wendy har för sig. Kommer det att förändras under säsong fyra?

Marty har varit nära att gå långt bort från penningtvättsoperationen två gånger, men hans partnerskap med brottsherren består fortfarande... än så länge.

Kommer han att hoppa i Ozark säsong 4?

Det [showen] fungerar bättre än jag någonsin kunde ha hoppats på, och som jag hade höga, höga förhoppningar, sa Bateman till IndieWire. De två första manus som jag läste, det var mycket stämning, mycket faror, massor av kriser, massor av saker som jag brukade vara väldigt nyfiken på att reda ut om jag kunde leverera till en publik som regissör.

Det bevisade faktum att folk slutade titta på [Ozark] är att den del som du bara har noll kontroll över, [men som] uppmuntrar oss att fortsätta och göra det ännu bättre och lite svårare. Det har varit mycket glädjande, och det ger mig energi att kräva ännu en mycket större och svårare svängning på följande projekt.

Ozark säsong 4 filmuppdateringar

Inspelningen av Ozark säsong 4 började i november 2020, efter strikta säkerhetsprotokoll för coronavirus-pandemi.

På grund av dessa standarder kanske Jason Bateman inte regisserar några avsnitt under den sista säsongen, även om han har styrt de två primära avsnitten av de tre föregående säsongerna.

Som vanligt brukade jag besöka de två första avsnitten, men när vi letade igenom protokollen, reglerna, alla komplikationer med covid, [och] producentsidan av mig fick mig att tro att det inte är ansvarigt att ha en bland skådespelarna regisserar de två primära, förutsatt att vi fortfarande är på besök för att få vår omkrets säker, sa Bateman till IndieWire.

För om en av alla skådespelare blir sjuk behöver vi alla gå tillbaka i veckor. Om en av besättningsmedlemmarna blir sjuk – medan jag ser till att deras lön är skyddad medan de är i karantän – kan vi anställa en ersättare. Så det verkade helt enkelt inte smart för mig att [regissera] de två primära [avsnitten].

Ozark säsong 4 trailer: När kommer du att kunna se den?

Trailers anländer vanligtvis inom månaden fram till premiären, så när vi alla vet att vi har en mer robust idé.

Tyvärr, men Ozark säsong 4 har ingen trailer ännu.

Ignorera alla dessa YouTube-videor som påstår sig vara Ozark säsong 4 trailers; de är alla förfalskningar av fans.

Netflix släppte en kort teaser när det meddelade att Ozark säsong 4 skulle bli den sista. Den innehöll en cool, transformerande grafik som ändrades från hårkors till ett dollartecken till kvantiteten fyra.

Ozark säsong 4 avsnitt

Ozarks sista säsong kommer att ha 14 avsnitt, vilket är över de tio avsnitten av varje föregående säsong. De 14 avsnitten kommer att delas upp i två delar med sju avsnitt vardera.

En superstor säsong innebär superstora problem för Byrdes, sa Bateman. Jag är exalterad över att avsluta med en smäll.

Än så länge vet vi bara titeln för Ozark säsong 4, avsnitt 1: The Beginning of the tip. Mycket passande.

FAQ

F.1 Kommer det att finnas en säsong 4 av Ozark?

Netflix har bekräftat att serien kommer tillbaka för en fjärde (och sista) säsong på 14 avsnitt, som kommer att delas upp i två delar. Vi är så glada att Netflix insåg vikten av att ge Ozark mer tid att avsluta Byrdes saga, sa showrunner Chris Mundy i ett uttalande (via Variety).

F.2 Vilket är releasedatumet för Ozark säsong 4?

9 november

Ozark säsong 4 släppdatum och antal avsnitt

Vi kommer att börja 9 november, sa han till IndieWire. Allt går bra mot det, och vi är mycket säkra på de riktlinjer och protokoll vi kommer att följa.

F.3 Varför dödade Navarro Helen?

Säsong tre av Ozark avslutades med kartelladvokaten Helen Pierce som sköts i huvudet av mördaren Nelson (Nelson Bonilla). Hon dödades på order av kartellen efter att hon verkade misslyckas med sin uppgift och hennes familj började upptäcka sanningen om hennes jobb.