Oroväckande! Powerhouse Animation Series Seis Manos säsong 2, vet om dess releasedatum, rollbesättning, handling och mer detaljer.

Six Hands säsong 2 kommer eller inte Fans väntar så länge på uppdateringar om andra säsongen av Seis Manos, efter lanseringen av fantastiska animationsserier tillbaka 2019 av kraftfull animering, är förväntningarna hos fansen högre för säsong 2 av Seis Manos, men den andra säsongen av Seis Manos kommer eller inte om den kommer, när ska du veta alla svaren på dina frågor läs mer!

Om du är ett fan av Alexa och Katie, känner du till Alexa och Katie säsong 5 Releasedatum är bekräftat? Cast, plot, senaste uppdatering

sex händer

sex händer ( Sex händer ) är en amerikansk Martia Arts-animerad serie skapad av Brad Graeber och Alvaro Rodríguez. Produktionsbolag för Seis Manos är Powerhouse Animation Studios, nämligen produktion. Berättelsen utspelar sig i den fiktiva staden San Simon i 1970-talets Mexiko och kretsar kring tre föräldralösa barn som tränats i kinesisk kampsport. När deras mentor dödas slår de sig samman med en amerikansk DEA-agent och en polis för att straffa hans mord. Röster givna av Jonny Cruz, Mike Colter, Angélica Vale, Vic Chao, Danny Trejo, Aislinn Derbez. Det finns bara en säsong av Seis Manos släppt på Netflix, bestående av 8 avsnitt med namnet som

 • Ställd
 • Sorg
 • Vargarnas natt
 • Hundar i bur
 • Ögonbindel
 • Återförening
 • Mellan denna värld och nästa
 • Den tomma platsen

sex händer säsong 2

Releasedatum för Seis Manos säsong 2

Så här talar vi om releasedatumet för Seis Manos säsong 2. Vi utvärderar att Seis Manos kommer att fortsätta. Inte sett framåt för att se den andra säsongen på länge. Om den här serien följer samma releaseschema som Castlevania kommer säsong 2 inte att vara klar förrän 2021.
Castlevania säsong två släpptes efter 15 månader av säsong 1, De som är fans av denna anime är vana vid den långa väntan. Men vi hoppas att fans av Seis Manos inte behöver vänta länge.
Frågan om förnyelsen av Seis Manos är vad alla fans av serien frågar nyligen. Animationsserien är i händerna på Netflix och det finns inget deklarerat från deras sida. Fans vill ha ytterligare en säsong av Seis Manos.Förväntad rollbesättning

Det har inte meddelats något som respekterar förändringen i karaktärslistan. Vi vet inte om skådespelarna för Seis Manos säsong 2 eftersom det inte finns något officiellt tillkännagivande ännu, men vi har listan över karaktärer som arbetade i säsong 1 av Seis Manos. Kanske kommer det nya ansikten i säsong 2 men huvudkaraktärerna kommer inte att förändras. Listan över karaktärerna och rösten som artisten ger är:

 • Vic Chao kommer att rösta över karaktären Chiu
 • Mike Colter kommer att rösta över karaktären Blister.
 • Jonny Cruz kommer att rösta över Jesu karaktär
 • Aislinn Derbez kommer att rösta över karaktären Isabela
 • Carlos Luna kommer att rösta över karaktären Domingo
 • Danny Trejo kommer att rösta över karaktären El Blade
 • Angelica Vale kommer att rösta över karaktären Garcia.

Komplott

Fansen är väldigt sugna på Seis Manos säsong 2. De väntar fullt ut på den nya säsongen av animationsserien. Men innan tjänstemännen tillkännager något ur deras aspekt, låt oss titta på handlingen i Seis Manos säsong 2, låt oss anta hur det kommer att bli. Deras specifika saker lämnades oförklarade under den första säsongen av programmet. Seis Manos säsong 2 å andra sidan kan uppnå de återstående delarna som lämnats oförklarade under den första säsongen. Den outtalade sidan av historien kan inkludera historiens tillväxt och utvecklingen av karaktärerna med historien. Berättelsen handlar i grunden om hämnd. Berättelsen kretsar kring hämnd som de centrala karaktärerna tog från mördaren av deras mentor. För att sammanfatta orsaken handlar showen om den personliga kampen. Under nästa säsong kommer Blades död att fortsätta sina konsekvenser i staden. De föräldralösas uppror och att ta tillbaka staden skulle vara intressant att se. Resultatet av Blades dåliga arbete kunde också ses under den nya säsongen. Larry, Bristers chef kan vara på flykt för att hantera de saker som Blade hade lämnat staden.
Larrys mål var dock Dojo, men det är inte säkert hur mycket tid som kommer att ta i Dojo under säsong 2. Isabela och Jesus kommer sannolikt att ses skydda Silencio och ge stafetten en avslutning. Medan Garcia å andra sidan kommer att arbeta för att läka staden. När Silencio kommer att vakna upp och veta att han är i Temple of Lo, kommer historien att ta en annan vändning. Under den kommande säsongen kan de föräldralösa ses spela en stor roll i tävlingen. Ett stort strategiskt krig kan också förväntas i Seis Manos säsong 2 där karaktärerna kommer att kämpa med det. Varje val som görs av karaktärerna kommer att ge en stor modifiering av handlingen.

tills det inte kommer några nyheter relaterade till Seis Manos andra säsong, kan du se serie 1 på Netflix gå och njuta av det.

Kommer Moana 2 att släppas av Disney eller inte? Bekräftad? Releasedatum, rollbesättning, handling Håller Moana-fans falska förhoppningar?

Vanliga frågor?

1 Hur mycket kärlek fick Seis Manos?

Seis Manos är en animationsserie tillgänglig på Netflix, folk gillade verkligen att se den här serien, och den fick så mycket kärlek, dess IMBd-betyg är 7,2 av 10. och 81 % av människorna gillade programmet på Netflix, och i publikens betygssammanfattning , den här serien fick 4,6 stjärnor, vilket visar att denna animationsserie älskas så mycket av tittarna.

2 Är Seis Manos endast tillgänglig i animation?

Ja, Seis Manos är bara tillgänglig i animation, Seis Manos är inte gjord på de riktiga skådespelarna, endast röst ges av artisten och det finns inte heller någon plan för att göra serien till en annan version.

3 Sies Manos är bra för barn att titta på eller inte?

det finns något som föräldrar behöver veta, Seis Manos är en animerad serie men det är en våldsam och vuxenorienterad serie, det finns scener av slagsmål och scener som skärning av kroppsdelar och knivhugg. Det finns också sexuella scener som nakenhet och annat vuxet innehåll.

Och för fler uppdateringar som denna, kolla in vår blogghär.