Orlando Bloom forsar om att vänta på att hans babydotter med Katy Perry ska komma: 'I am So Excited To Have A Little Daddy's Girl'. Klicka här för att veta mer!!...

Orlando Jonathan Blanchard Copeland Bloom är en engelsk skådespelare. Han fick sitt genombrott som karaktären Legolas i Sagan om ringen-filmserien. En fantastisk roll som han gjorde om i filmserien The Hobbit. Orlando Bloom är redo att bli pappa igen. Allt är regnbåge och gnistrar för Katy Perry och Orlando eftersom de är helt redo att välkomna sin första Bay tillsammans. Han avslöjar hur exalterad han är över att bli pappa igen.

Fortsätt läsa för att ta reda på mer. Men innan dess, titta på den här lyckliga snart som far-Varför är Orlando Bloom så upphetsad?

Orlando Bloom, för närvarande 43 år gammal, har för närvarande en åttaårig son Flynn från sin första fru Miranda Kerr. Nyligen i showen The Tonight Show med Jimmy Fallon i huvudrollen, kan han inte bara vänta på att få en liten dotter att komma.

Medan Perry och Bloom ännu inte har delat när deras bebis kommer. Spekulationerna är sådana att de kan få en dotter mycket snart senare denna månad. Orlando Bloom säger att han är alldeles för upprymd för att få en liten dotter. Han hoppas också att hon skulle älska honom lika mycket som han skulle älska honom.

Bloom tillade också att det där med pappatjej och hans livs kärlek är det mest rätta här. Fallon, som själv är pappa till två flickor, en sjuåriga Winnie och en femårig Francis. Enligt honom är känslan vad alla säger till honom.

Fallon tillade att det är det 'bästa i världen' att se dem växa upp, medan Bloom tillade att hans son Flynn är exalterad över att få en syster.

'Han har ett par andra bröder, men det här är hans första syster, så han är exalterad', sa Bloom och syftade på Kerrs söner Hart, 2, och Myles, 10 månader, med maken Evan Spiegel, medgrundaren av Snapchat. Bloom berättade också om sitt liv i karantän och tillade att ledigheten gav honom lite 'riktig tröst'.

För att vara ärlig så har det varit... så jag jobbade mycket och jag hittade en riktig tröst, jag tror att det är en slags återställning som vi alla behövde, sa Bloom. Han tillade att karantänen var 'en chans att reflektera över vad som är viktigt och vad vi har gjort, och jag hoppas bara att vi kan fortsätta med det tänkandet och att det kan fortsätta.'

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!