Oppo F17 Pro, Oppo F17 med quad-bakre kameror lanserade äntligen i Indien!!! Klicka för att veta mer om pris, specifikationer och andra detaljer!!

Mitt i denna kaotiska situation rör lanseringen av någon senaste gadget verkligen upp hela nationen. Två helt nya modeller av Oppo, Oppo F17 Pro och Oppo F17, är nu tillgängliga i Indien med fyrkantiga bakre kameror. Dessa nya mobiltelefoner kommer med Oppos egenutvecklade 30W snabbladdningsteknik och funktioner i tre distinkta färgalternativ (Magic Blue, Matte Black och Mettalic White). Medan Oppo F17 Pro erbjuder dubbla selfiekameror, har Oppo F17 en enda kamerasensor på framsidan för att ta selfies. Oppo F17 Pro har också en Super AMOLED-skärm. Enligt varumärket hävdar de att Oppo F17-serien kommer med en metallfinishdesign för att locka unga kunder.

Oppo F17 Pro, Oppo F17 indiska prisuppgifter

Oppo F17 Pro är tillgänglig i Indien för Rs. 22 990 för 8GB + 128GB lagringsvariant. Telefonen finns i färgalternativen Matte Black, Magic Blue och Metallic White. Med detaljerna om Oppo F17 Pro släppt på marknaden, men Oppo F17-priset är ännu inte avslöjat. Källor avslöjar dock om telefonens tillgänglighet i 4GB + 64GB, 4GB + 128GB, 6GB + 128GB och 8GB + 128GB lagringsvarianter. Denna mobiltelefon kommer att finnas i marinblå, klassiska silver och dynamisk orange nyanser. Nu är den mest efterlängtade delen - försäljningen av Oppo F17 Pro kommer att börja i landet senast den 7 september, med förbeställningar redan öppnade. Däremot är försäljningen av Oppo F17 inte tillgänglig ännu.Oppo F17 Pro-smarttelefonen finns tillgänglig i Amazon för förbeställning. Den nedan nämnda länken omdirigerar dig till deras Amazon-sida med en prislista-

Specifikationer för Oppo F17 Pro

Oppo F17 Pro har en dual-Nano SIM-kortplats, som körs på Android 10 med ColorOS 7.2. Den har också en 6,43-tums full-HD+ (1 080×2 400 pixlar) Super AMOLED-skärm tillsammans med ett skärm-till-kroppsförhållande på 90,7 procent. Smarttelefonen har också en standard, 60Hz uppdateringsfrekvens på programmet som har en hålslagningsdesign. Dessutom har telefonen en åttakärnig MediaTek Helio P95 SoC, tillsammans med 8 GB RAM. Nu kommer bonusdelen, det finns en quad-bakre kamerauppsättning med en 48-megapixel primär sensor, tillsammans med ett f/1.8-objektiv. Kamerauppsättningen innehåller också en 8-megapixel sekundär sensor med en f/2.2 vidvinkellins, en 2-megapixel monokrom sensor med ett f/2.4-objektiv och en 2-megapixel porträttsensor med ett f/2.4-objektiv.

Denna smartphone är perfekt för selfies och videochatt. Oppo F17 Pro erbjuder en dubbelkamerauppsättning på framsidan, med en 16-megapixel primär sensor och en 2-megapixel djupsensor. Dessutom kommer båda sensorerna tillsammans med ett f/2.4-objektiv ovanpå. Oppo F17 Pro har också 128 GB inbyggt lagringsutrymme, som kan utökas via ett microSD-kort via en dedikerad kortplats. Det finns olika anslutningsalternativ på telefonen, inklusive 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS/A-GPS och USB Type-C och ett 3,5 mm hörlursuttag. Du kan också hitta en fingeravtryckssensor på skärmen. Med en fantastisk batteribackup inkluderar Oppo ett 4 000 mAh batteri på F17 Pro, med 30W VOOC Flash Charge 4.0 snabbladdningsteknik.

Oppo F17-specifikationer

Oppo F17 är tillgänglig med en dual-SIM (Nano) kortplats. Den körs på Android 10 med ColorOS 7.2 på toppen och innehåller en 6,44-tums full-HD-skärm med en vattendroppsliknande skåra. Telefonen har en kraftfull octa-core Qualcomm Snapdragon 662 SoC, ihopkopplad med 8 GB RAM. Den kommer med en fantastisk fyrkantig bakre kamerauppsättning som består av en 16-megapixel primär sensor med en f/2.2-lins, en 8-megapixel sekundär sensor med en f/2.2 vidvinkellins, en 2-megapixel monokrom sensor med en f /2.4-objektiv och en 2-megapixel djupsensor med ett f/2.4-objektiv. Oppo har även erbjudit en 16-megapixel selfiekamerasensor framtill, med ett f/2.0-objektiv, vilket gör den lämplig för perfekta selfies.

Under lagringskategorin kommer Oppo F17 med 64 GB och 128 GB internt lagringsalternativ; båda är utbyggbara via microSD-kort. Anslutningsmöjligheter består av 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS/A-GPS och en USB Type-C-port. Telefonen innehåller ett 4 000 mAh batteri som stöder 30W VOOC snabbladdning.

Nu när du har alla nödvändiga detaljer för dessa två fantastiska smartphones, förbeställ dem snart tills lagret räcker.

För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du gillade detta innehåll, vänligen se mina andra artiklar också. Ross O'Donovan