OnePlus leder Premium Smartphone Market i Indien under andra kvartalet 2020!

Det finns faktiskt en stor konkurrenter på marknaden för mobiltelefoner. Den världsomspännande teknologietiketten OnePlus skapades som marknadsplats för hårbotten i den indiska mobiltelefonen. Tillsammans med en 29,3-procentig del av det totala fältet den fjärde juni, gjorde anspråk på ytterligare en fil på fredagen.

Om OnePlus 8 gizmo

OnePlus 8 gizmo klättrade som den bästa mobiltelefonversionen i toppnivådelen (Rs 30 000 eller till och med ytterligare). I det efterföljande fjärde (Q2) tillsammans med en 19-procentig del av kakan, baserat på Counterpoint Research.Som varumärke uppskattar våra experter vårt indiska individteam för deras korrekta försäkran i våra satsningar. Vad som faktiskt är ytterligare, våra experter kommer definitivt att fortsätta att arbeta helt tillsammans med vår plats för att ta in saker som ger verkligt börda kundmedverkan i ojämförlig toppkvalitet, hävdade Vikas Agarwal, General Manager, OnePlus Indien.

varumärkets rikedom

Etikettens rikedom var faktiskt till en underbar omfattning styrd genom sin egen sedan försenade drivna toppprylar, OnePlus 8 Series 5G. I april fick OnePlus 8 Series 5G underbara svar från köparna i Indien-funktionen.

OnePlus 8 Pro erhölls bland de primära 3 smash-hit mobiltelefoner i ultra-premium-delen. Som framgår av Shilpi Jain, forskningsanalytiker, Counterpoint, använde OnePlus 8-installationen 5G på strömmen från 7-installationen. More stärkte sin egen enastående toppimage genom att bära de absolut senaste höjdpunkterna.

Om Shilpi Jain-filen

Stark typ och konstruktion, större elektriskt batteri begränsning, högre föryngra pris tillsammans med otroliga Android UI (OxygenOS 10) hjälpte den att ta del. Även om det indikerar en mycket högre budgetdel för köpare när det särskiljs tillsammans med de senaste OnePlus leads,. Hon refererade i filen.

Normalt registrerade kostnaderna för mobiltelefoner i Indien sin allra högsta nivå på någon form av faktor som indikeras marknadsföring under andra kvartalet 2020, tillsammans med en stor kampanj som kommer från OnePlus som varumärke. Delen lade till 4 procent i riktning mot de direkta lasterna för Q2 2020 beroende på Counterpoint-filen.