OnePlus 8T lanseringsevent som ställs in den 14 oktober: klicka här för att veta mer!

OnePlus kommer att presentera sin nästa huvudtelefon, OnePlus 8T, den 14 oktober. Organisationen garanterar att telefonen kommer att innehålla en mängd lika bra som någonsin innovationer som kommer att höja OnePlus-upplevelsen högre än någonsin.

Under de senaste åren har OnePlus använt sin T-serie av telefoner som en halvsatsning mellan sina numrerade leads. De inkluderar normalt ödmjuka förbättringar i motsvarande planerade telefoner. För ett år sedan, till exempel, inkluderade OnePlus 7T en högre uppdateringsfrekvens på 90 Hz jämfört med OnePlus 7 och lade till en tredje kamera på baksidan av enheten.Om OnePlus egen produktrekommendation

OnePlus egen produkt rekommenderar att OnePlus 8T kommer att verka som OnePlus 8 från framsidan, men utspillda renderingar distribuerade av PriceBaba, med tanke på data som lämnats av läckaren OnLeaks visar en alternativ bakkameradesign inklusive fyra bakre sensorer i kontrast till tre hade OnePlus 8, på grund av en extra 2-megapixel bildsensor.

PriceBaba rapporterar dessutom att telefonen kommer att ha en uppdateringsfrekvens på 120Hz i kontrast till 90Hz-presentationen på OnePlus 8. Telefonens batteri ska enligt uppgift vara något högre på 4 500 mAh jämfört med 4 300 mAh förra gången. Den kan dock ladda med en gräns på 65W i motsats till 30W.

För ett år sedan såg vi en OnePlus 7T Pro deklareras precis som OnePlus 7T. Ändå i år finns det krockande rapporter om huruvida vi kommer att se en extra OnePlus 8T-märkt enhet.

Det har varit ett livligt år för OnePlus. Precis som när man släppte OnePlus 8 och 8 Pro tidigare i år. Organisationen skickade dessutom en annan mellanregisterenhet som heter OnePlus Nord i Europa och Indien. Det finns rapporter om att det kan finnas ytterligare en Nord-gadget på väg som kommer att släppas i USA. Om den här enheten verkligen existerar, kommer OnePlus 8T förmodligen inte att vara den huvudsakliga enheten som organisationen deklarerar i oktober.

Om OnePlus

OnePlus Technology (Shenzhen) Co., Ltd., allmänt kallad OnePlus, är en kinesisk mobiltelefontillverkare bosatt i Shenzhen, Guangdong. Den grundades av Pete Lau och Carl Pei i december 2013. Organisationen betjänar formellt 34 nationer och distrikt över hela världen med start i juli 2018. De har släppt olika telefoner, bland annat.

Just nu ägs majoriteten av den av Oppo som sin ensamma investerare. Det är ett hjälpmedel till BBK Electronics tillsammans med Vivo och Realme. Icke desto mindre förnekar både OnePlus och Oppo att OnePlus är ett hjälpmedel. De fortsätter att vara fria organisationer, även om OnePlus bekräftade att det använder Oppos monteringslinje och erbjuder en del av de graciösa kedjetillgångarna med Oppo.