Om du letar efter Stardew Valley-moddar är du på rätt plats!

Stardew Valley skapas av Eric ConcernedApe Barone, som är en simuleringsroll som ett videospel. Den släpptes först den 26 februari 2016 på Microsoft Windows.

Det här videospelet är designat av Eric Barons och är tillgängligt på plattformar som Microsoft Windows, macOS, Linux, Playstation Vita, Xbox One, Nintendo Switch, Playstation 4, iOS och Android. Spelet har två lägen - Singleplayer och multiplayer.

Även om spelet släpptes för fyra år sedan är det fortfarande populärt bland spelare. En huvudorsak är de fantastiska och kreativa mods som finns tillgängliga för detta videospel, vilket gör spelupplevelsen roligare och berikande.Om du letar efter mods, då är du på rätt plats. Vi har sammanställt de bästa modsna åt dig. Här har du!

Stardew Valley för Android kommer snart, hur man förregistrerar sig - 9to5Google

För att installera Stardew Valley mods.

Det är enkelt att installera Stardew valley-moddarna, men få modifieringar behöver göras och till spelets XNB-filer. Modsna kan laddas ner antingen genom att ladda ner den modifierade XNB eller genom att ladda ner från Stardew Modding API (SMAPI) om modsna kräver komplexa ändringar.

Stardew Valley: Four Mysteries That Haven

Bästa Stardew Valley mods

Nu, som du vet, hur man installerar mods, låt oss gå vidare till de bästa stardew valley mods som vi sammanställt åt dig. Naturligtvis är de bästa modsna de som förbättrar spelet samtidigt som balansen och stilen bibehålls.

Tja, nedan är modsna du kan använda för nästa spel. Ta en titt:

  • Bättre sprinklers: Med denna mod kan du anpassa sprinklerradien med proportionell ändring av deras kostnad. Och om du vill bryta alla malmer, så är den här modden praktiskt för dig.
  • Slå upp vad som helst: Denna mod hjälper dig att spela spelet utan spänning. Som med denna mod kan du peka ut allt du vill veta om, och informationen kommer att finnas där. Det hjälper dig att avgöra om ett föremål är värt att behålla eller inte eller om grödorna är klara eller inte.
  • Automatisera: Om du blir trött på att manuellt arbeta med varje maskin, kommer den här moden att reta dig. Det öppnar en helt ny spelmekanik. Det skulle vara bäst om du placerade en kista bredvid en apparat, och maskinen kommer att dra råa föremål från lådan och trycka in bearbetade föremål i den. För att skapa fabriker måste du också ansluta flera enheter med en kista.
  • Älskade etiketter: Med denna mod kan du peka ut ett djur, vilket visar om du kan klappa dem idag eller inte.

Vad vill du att Stardew Valley 2 ska vara? | GamesRadar+

Det är inslaget för dagen. För mer information, HÅLL UPP med oss!

Fanns min artikel intressant? Du kan komma ikapp min nästa artikel om Skyrim: Special Edition Mods .