Om du letar efter Fallout 4-mods för att göra din spelupplevelse berikande så är du på rätt plats!

Utvecklat av Bethesda Game Studios, Fallout 4 är ett action-rollspelande videospel som släpptes över hela världen den 10 november 2015. TV-spelet är tillgängligt på Microsoft Windows, Playstation 4 och Xbox One. Läget för detta spel är Singleplayer.

Releasedatum för Fallout 4 Game of the Year Edition tillkännages - SlashGear

Fallout 4 fick positiva recensioner från kritiker och publik och fick många utmärkelser från spelpublikationer och prisevenemang.Och inte bara detta, det finns tusentals mods tillgängliga som gör spelet prydande. Om du letar efter mods, då är du rätt ställe eftersom vi presenterar de användbara mods för dig!

För att installera Fallout 4 mods.

Även det finns tusentals mods tillgängliga, det var inte lätt att installera det tidigare. Men nu är integrerat mod-stöd tillgängligt från Fallouts huvudmeny. Dessutom har Bethesda-modssidan hundratals unika och godkända mods.

För att hitta dem måste du besöka Fallout 4s digitala marknadsplats i spelet.

Bästa Fallout 4-mods

Tack till modder-communityt för att du skapat sådana fantasifulla moddar. Här har vi sammanställt de bästa modsna för dig. Ta en titt:

  • Sänkta vapen: Det finns en sak som irriterar oss med spelet; Karaktären är alltid på kant, och geväret är uppsatt och klart. Men den goda nyheten är att det finns en mod 'Lowered Weapons' som håller ditt vapen i ett sänkt läge tills saker drar igång. Därför ser det mer naturligt ut på skärmen.
  • Vivid Fallout – Allt i ett: Denna modd förskönar de vanliga omgivningarna i Fallout 4. Den berikar strukturerna i olika landskapsdetaljer som stenar, träd, vägar, broar och betongkonstruktioner. Dessa justeringar ändrar i allmänhet kontrastintensiteten.
  • Homemaker Expanded Settlements: Dessa mods inkluderar sju nya byggset, olika byggenheter, hundratals moderna prydnadsföremål, belysning och hushållsföremål i spelet. Dessa funktioner har inte lagts till tidigare i spelet.
  • Unique Weapons Redone: Denna mod handlar om de unika vapen som finns tillgängliga i flera områden och på olika legendariska fiender. Den lägger till 30 andra vapen estetiskt och lägger också till unika effekter till dem alla.
  • Fallout 4 Seasons: Denna mod är värd att installera. Med denna mod förvandlas det igenkännbara vädret till ett chockerande lugn. Det bästa vore dock om du ändrade säsongen manuellt.
  • Starta mig: Med denna mod kan du hoppa över spelets början. Med andra ord kan du hoppa över spelets första minuter och vakna upp i valv 111.

För ytterligare information, håll kontakten med oss!

Du kan komma ikapp min nästa artikel om The Sims 4 PC-mods.