Okej-popbandet BTS: Hur tacklar BTS katastrofscenariot? Klicka här för att förstå stay-konsertevenemang och helheten!

Sydkoreas okej-pop-pojkband BTS har avbrutit sin internationella sångutflykt för att i tankarna ha en effekt på Novel Coronavirus international. Mitt i pandemiscenariot, när hela landskampen förebygger med den typiska katastrofen, hade bandet med 7 medlemmar redan skjutit upp sin North The United States-utflykt som brukade vara planerad från 25.thApril 2020. Älskare hade redan varit ledsna över insidans spår och hade lagt upp foton, filmer, musiktexter på sina sociala medier.

https://youtu.be/0WinHG-t6Yw

BTS-bidragsgivare föreställer sig i Love Your self och de kanske inte kan göra sina älskare besvikna i sådana viktiga, ogynnsamma scenarier. Så, trots allt, har de upptäckt motsatsen för att underhålla och ger sina hundratusentals älskare gillar. Med den globala avbokningen av tillfällen har artister vuxit till att bli online-läge för webbplatser som är värd för konsertevenemang. Och det gör BTS också.BTS stay liveframträdande: Bang Smäll Med

Med tanke på det nuvarande scenariot hade BTS till och med fått tag i deras liveframträdande på nätet för helgen BangSmällLura. Denna åttadelade sekvens förenade BTS älskare globalt trots det faktum att det i form av vistelsecirkulation. Liveuppträdandet brukade streamas under helgen 18-19 april.

BTS stannar liveframträdande: Får du en identisk mängd förbättra?

Säker! Den 14thJuni 2020 hade BTS redan genomfört i entrén avungefär750 000 älskare globalt via livestream online. På samma sätt som alla kroppsliga liveframträdanden har bandet fått monumental kärlek, beundra, förbättra från sina älskare. Folk från 107 nationer hade varit i stånd att vänta på liveframträdandet från lättnaden i deras sovrum. Vistelsen kopplade upp älskare från alla hörn av sektorn med några av deras hits som Map of the Soul: 7.

BTS stannar liveframträdande: Vad satte dem utom resten?

För hans eller hennes älskare är BTS inte bara ett band, men en känsla. Det bästa sättet BTS gör alla medvetna under hela ansträngningarna är möjligen det som gör dem andra och särskiljande. Med undantag för detta har de bestämt sig för att erbjuda donationer till pandemiscenariot och därmed hur man kan få ut det mesta av dess påverkan av en utmärkt anledning.

Konserthändelserna hade varit en del av deras plan för att annonsera uppkoppling i denna viktiga tid av social distansering. I James Cordens uppvisning väckte BTS-arbetarchefen RM hoppet genom att tillkännage att trots det faktum att det är en viktig tid och att alla visar sig vara distanserade, så är vi ändå anslutna.

Det finns en förklaring till varför älskare verkligen känner sig så mycket anslutna till bandet. Det är inte för första gången som BTS har fått tag på sådana överraskningar. Till och med över hela sitt yrke har de identifierat sociala problem och missförhållanden genom sina låtar.

För BTS och för hans eller hennes älskare är självkärlek, positivitet, tidsfördriv alltid avgörande, så bandet har införlivat en majoritet av dessa i berättelsebaserade album som Younger Without end och LoveDitt jag.

I hopp om att peer BTS en gång till som skådespeleri stannar i våra ögon. Snabbt!