Okänd anledning avslöjas! Luchita Hurtado den store konstnären dog vid 99 års ålder. Varför förblir hon okänd så länge?

Hela världen sörjer över den framstående konstnären Luchita Hurtados död. Hon kommer från Venezuela och flyttade till USA som barn där hon tillbringade hela sina år. Hon var känd för att måla i abstrakt och förblir förknippad med olika konströrelser och kulturer. Se den här videon om henne för att veta mer:

Ett minne:

Vid 97 års ålder valdes hon ut på biennalens grupputställning på Hammer Museum för nya konstnärer, vilket gjorde henne känd över hela världen. För att fira hennes framgångar öppnades en utställning av hennes konst i London. Det amerikanska länets konstmuseum visade också hennes målningar.Okända men ändå kända:

Det ironiska är att hon förblev okänd tills för två år sedan från hans död. LACMA-regissören har en gång sagt för henne att hon prydde vår värld med sin konst och sin närvaro så länge. Det är bara det att vi inte har vetat det. Även om hon aldrig fick en uppskattning för sin dyrbara konst, önskade hon inte heller; hon känner sig dock nöjd när folk gillade hennes konst.

Kärlek mot hennes skicklighet:

I öppningen av showen LACMA nämnde hon samma sak att det är det största ögonblicket för hennes liv. Hon sa vidare att jag är glad över att alla beröm jag fick är min största prestation. Med ett leende på läpparna sa hon till slut Tack...Tack till den som är ansvarig.

Livet med balans:

Trots att hon var upptagen prioriterade hon alltid sin familj. Tillsammans med det följde hon balansen mellan arbete och privatliv och bibehöll konsistensen med sin konst.

Så mycket kärlek till att måla:

I en intervju nyligen sa hon att målning är som en dagbok för henne. Jag bor i målning och jag älskar att måla hela dagarna. Det är klart att för veterankonstnären är måleri mer än bara konst. Det är något som ingen kan förstå. Hon lämnade denna värld innan hon fyllde 100 i år. Må Gud välsigna hennes själ.